Web design Cluj
Universitatea bate Stiinta

2014-02-22 21:22:26Astăzi, la Sala Sporturilor Horia Demian, a avut loc etapa a 16-a la handbal masculin între  “U” Cluj şi CS Universitatea Craiova. Meciul a fost câştigat de noi cu scorul de 41-35. 

Este a patra victorie consecutivă a “studenţilor” în acest retur.

Alexandru Cucuiet, antrenorul echipei, a declarat pentru ucluj.ro: “Ne-am asteptat la un meci greu, pentru ca şi ei au avut un retur foarte bun. Prin mobilizarea baieţilor, meciul  a devenit uşor. Multumim suporterilor pentru susţinere”.

După acest meci, “U” Cluj este pe locul 5, cu 27 puncte, la 4 puncte diferenţă de locurile 2 si 3. Pentru handbalişti urmeaza două luni de pauză.

Lavinia Nap  • Universitatea bate Stiinta

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Doua zile la rand, doua victorii

2015-04-10 10:05:27

Handbaliştii Universităţii au câştigat două partide, jucate luni şi marţi, în cadrul Seriei B a Diviziei A. Primul meci, a fost câştigat în deplasare la Sig ...

Handbal masculin
Total voturi: 29

Va reuşi Universitatea Cluj să rămână la finalul acestui campionat pe prima scenă fotbalistică?

Da
Nu
Nu știu


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)