Web design Cluj
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului.

Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte obiecte promoționale cu ”U” trebuie să îți așteni gândurile tale legate de cea mai frumoasă echipă românească și să le trimiți, alături de o fotografie personală ”pe lat” la adresa vio1919@yahoo.com. Toate editorialele publicate în 2019 pe site-ul ucluj.ro vor primi automat câte un premiu.

Textele pot fi o amintire dintr-o deplasare, gânduri despre foști sau actuali jucători sau conducători ai Universității sau, pur și simplu, o definiție a clubului în viziunea voastră. Singura condiție este ca textele să fie semnate cu numele real.

”Regrete nu vom avea niciodată...”  • Premii de centenar de la ucluj.ro
Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)