Web design Cluj
Doua zile la rand, doua victorii

2015-04-10 10:05:27Handbaliştii Universităţii au câştigat două partide, jucate luni şi marţi, în cadrul Seriei B a Diviziei A. Primul meci, a fost câştigat în deplasare la Sighişoara, fiind un meci foarte echilibrat, scor final 26-25.

Marcatorii au fost Vlad Vlăduţ 12 goluri, Mihai Mioriu 5 goluri, Cristi Suciu 3 goluri, Barb Raul 3 goluri, Savu Tiberiu 2 gol, Alexandru Epure 1 gol.

Al doilea meci, pe teren propriu, împotriva ACS Potaissa Turda II, a fost câştigat cu scorul de 43-35.

Au înscris Alexandru Pop 10 goluri, Vlad Vlăduţ 8 goluri, Cristi Suciu 6 goluri, Barb Raul 5 goluri, Draia Alexandru 4 goluri, Marian Zoicaş 3 goluri, Cosmin Ciuta 3 goluri, Iova Rareş 2 goluri, Paul Citiu 2 goluri.

Până la începutul lunii mai urmează o pauză pentru handbalişti, în care aceştia se vor pregăti intens pentru întâlnirea cu ocupanta primei poziţii a seriei, CS HC Adrian Petrea Resita.

Lavinia Nap  • Doua zile la rand, doua victorii

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Handbalistii, victoriosi la Baia Mare

2015-03-30 08:55:29

Handbaliştii Universităţii au disputat sâmbătă în deplasare partida împotriva echipei Academia Minaur Baia Mare, meci câştigat de studenţi cu 28-25, contân ...

Handbal masculin
Total voturi: 29

Va reuşi Universitatea Cluj să rămână la finalul acestui campionat pe prima scenă fotbalistică?

Da
Nu
Nu știu


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)