Web design Cluj

Serviciile oferite de www.ucluj.ro sunt gratuite si se adreseaza tuturor iubitorilor echipei Universitatea Cluj, fie ca vorbim de fotbal, baschet, rugby, handbal, volei sau alte sporturi.

Site-ul este proprietatea FAN ZONE.

- articolele aparute pe site sunt in totalitate proprietatea www.ucluj.ro (FAN ZONE) si nu pot fi reproduse integral sau partial fara acordul prealabil scris al proprietarului.

- calitatea de membru al site-ului www.ucluj.ro se dobandeste gratuit si nu presupune niciun drept asupra continutului, scripturilor sau designului site-ului.

- www.ucluj.ro isi rezerva dreptul de a ingradi accesul unor membri (fie pe baza IP-ului, fie pe baza username-ului) fie la tot site-ul, fie la o parte din el, fara nicio notificare prealabila.

- www.ucluj.ro nu-si asuma raspunderea pentru continutul mesajelor din guestbook; intreaga raspundere apartine exclusiv celor care adauga aceste mesaje.

- www.ucluj.ro nu poate fi tras la raspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natura, pe care folosirea serviciilor oferite pe site il poate provoca.

- www.ucluj.ro poate sa interzica oricarui utilizator (IP, respectiv clasa de IP-uri) folosirea acestor servicii fara nicio notificare prealabila sau ulterioara.

- www.ucluj.ro poate sa renunte in orice moment la furnizarea acestui serviciu fara nicio obligatie fata de utilizatori.

- folosirea oricarui serviciu de pe acest site implica automat acceptarea tuturor acestor termeni si conditii.

- termenii si conditiile prezentate pot fi schimbate de catre www.ucluj.ro in orice moment fara nicio notificare.

- responasbilitatea textelor din editoriale apartine autorilor.

- unele texte de pe site sunt pamflete si trebuie tratate ca atare.

- www.ucluj.ro isi rezerva toate drepturile asupra siteului www.ucluj.ro, nici o parte din acest site sau din continutul acestuia neputand fi copiata sau reprodusa fara acordul prealabil scris al FAN ZONE.

Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)