Web design Cluj
Cere si ti se va da: aplicatiile ucluj.ro pentru Android

2012-03-27 21:58:55Am lansat o simplă provcare pe pagina de FaceBook a ucluj.ro: "Spune-ne ce îţi place şi ce nu îţi place la site".

Călin Rus ne-a scris: "As dori o versiune pentru android/ios (pentru stiri live pe telefon, notificari in timpul meciurilor, toate cele)".

Acum, graţie lui Răzvan  (vine şi berea curând), lansăm aplicaţia ucluj.ro pentru Android. Nu este atât de complexă cum şi-a dorit Călin, dar toate au un început.

Aplicaţia poate fi descărcată de "telefoanele inteligente" de pe adresa www.ucluj.ro/Ucluj.apk. Pentru a instala aplicaţia poţi scana cu telefonul tău qr-codul din imagine.

Dacă aplicaţia lui Răzvan foloseşte browser-ul telefonului, v1919 (alte beri!) a creat o altă aplicaţie asemănătoare, dar mai "independentă". O puteţi descărca de pe linkul www.ucluj.ro/UniversitateaCluj.apk.

Nu uitaţi să bifaţi în setări că acceptaţi instalarea de aplicaţii non-market, din surse necunoscute.

Enjoy!  • Cere si ti se va da: aplicatiile ucluj.ro pentru Android
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)