Web design Cluj
Constantin, mulţumit de noile achiziţii

2011-02-10 15:44:37



„U“ Transilvania a transferat recent trei handbalişti, pentru a suplini indisponibilităţile din lot care au survenit în ultima perioadă.


Antrenorul Ştefan Constantin este mulţumit de eforturile făcute de conducere pentru a întări echipa în urma numeroaselor accidentări din ultimul timp. „Mă bucur că cei trei au venit la echipa noastră, ne aduc un plus de valoare şi profesionalism. Sunt foarte mulţumit de aceste transferuri, cred că cu ei în echipă avem şanse mai mari să ne atingem obiectivul, acela de a participa în cupele europene. Sper ne îndeplinim obiectivul, să terminăm campionatul pe locul 4-5. Mulţumesc conducerii pentru cei trei handbalişti“, a spus azi Ştefan Constantin.

Marius Mocanu este un pivot împrumutat până la finalul sezonului de la campioana HCM Constanţa. Handbalistul în vârstă de 25 de ani este la curent cu atmosfera frumoasă făcută de suporteri la meciurile baschetbaliştilor şi a declarat că îşi doreşte ca sala „Horia Demian“ să fie plină şi la meciurile de handbal.

„Am auzit că la baschet sala este plină şi atmosfera este foarte frumoasă. Mi-ar plăcea ca şi la meciurile noastre să vină multă lume. Sper să ne mobilizăm, să jucăm bine şi să ne calificăm în cupele europene. Primul meci cu Bacău va fi foarte greu, trebuie să ne concentrăm“, a spus Marius Mocanu.

Ceilalţi nou veniţi sunt portarul Ionuţ Irimuş şi extrema stângă Predrag Vuiadinovic. Amândoi au sosit de la UCM Reşiţa, liberi de contract, întrucât echipa bănăţeană nu le-a plătit salariul mai mult timp. „Am venit aici pentru că este o echipă tânără, cu un antrenor tânăr şi cu perspective bune. Sper să ne calificăm într-o cupă europeană, iar dacă batem Bacăul în primul meci, o să avem şanse să terminăm chiar pe locul 4“, a declarat Irimuş.

„U“ Transilvania va juca cu Ştiinţa Dedeman Bacău, sâmbătă de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Horia Demian“. După 11 etape, clujenii se află pe locul şase în Liga Naţională, cu 14 puncte, iar moldovenii pe şapte, cu 12 puncte.



  • Constantin, mulţumit de noile achiziţii

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Doua zile la rand, doua victorii

2015-04-10 10:05:27

Handbaliştii Universităţii au câştigat două partide, jucate luni şi marţi, în cadrul Seriei B a Diviziei A. Primul meci, a fost câştigat în deplasare la Sig ...

Handbal masculin
Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)