Web design Cluj
Baietii, invingatori

2014-05-15 20:29:08Handbaliştii Universităţii au câştigat meciul împotriva echipei din Baia Mare cu scorul de 45-31, joc important în lupta pentru podiumul ligii secunde. 

Alexandru Cucuiet a declarat, pentru ucluj.ro: ”A fost un meci oficial în care am urmărit cele 3 puncte, dar şi un meci de pregătire în vederea abordării meciului cu Sebeş, unul foarte important în contextul în care atacăm locul 3 în clasamentul general. Sunt mulţumit de prestaţia băieţilor şi ţin să punctez prestaţia celor 4 juniori care s-au prezentat onorabil pentru un astfel de meci.”

Principalul marcator al Universităţii a fost Alexandru Pop cu 9 goluri, urmat de Liviu Hossu cu 7 goluri, Roland Zoloymi şi Levente  Fazakas, cu câte 6 fiecare, Horduan 4 goluri ,Ioan  Polocoșer 3 goluri, Iova 3 goluri ,Alexandru Balint 3 goluri, Cîtiu 1 gol, Draia 1 gol,Marian  Zoicaș 1 gol, Bogdan  Barbu 1 gol.

Următoarea partidă este programată în data de 18 mai, la ora 18, împotriva formaţiei din Sebeş.

Lavinia Nap  • Baietii, invingatori

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Doua zile la rand, doua victorii

2015-04-10 10:05:27

Handbaliştii Universităţii au câştigat două partide, jucate luni şi marţi, în cadrul Seriei B a Diviziei A. Primul meci, a fost câştigat în deplasare la Sig ...

Handbal masculin
Total voturi: 29

Va reuşi Universitatea Cluj să rămână la finalul acestui campionat pe prima scenă fotbalistică?

Da
Nu
Nu știu


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)