Web design Cluj
Baietii, in continuare victoriosi

2014-05-20 09:02:03Duminică, în meciul împotriva echipei HC Voinţa Sebeş, handbaliştii Universităţii au bifat o nouă victorie care i-a urcat pe poziţia a treia, cu o etapă înaintea terminării ligii secunde. Scorul a fost 31-28, iar marcatorii: Liviu Hossu cu 13 reuşite,  Ioan Polocoşer cu 9, Levente Fazekaș cu 3 goluri, Alexandru Pop cu 3 goluri,  Alexandru Draia cu 2 goluri și Marian Zoicaş cu 1 gol.

Antrenorul echipei, Alexandru Cucuiet, a declarat, pentru ucluj.ro: ”Este o victorie mare, un meci câştigat cu multă muncă şi dăruire exemplară din partea băieţilor, dar şi un prilej de revanşă personală, tinând cont de semieşecul din tur, meciul egal. Sunt foarte bucuros şi ţin să îi felicit încă o dată pe băieţi pentru dăruire şi caracter. Victoria le aparţine".

Următorul meci va avea loc vineri 23 mai, în Sala Sporturilor Horia Demian împotriva formaţiei HC Argeş Piteşti, de la ora 13.

Lavinia Nap  • Baietii, in continuare victoriosi

Stiri din aceeasi categorie

Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Doua zile la rand, doua victorii

2015-04-10 10:05:27

Handbaliştii Universităţii au câştigat două partide, jucate luni şi marţi, în cadrul Seriei B a Diviziei A. Primul meci, a fost câştigat în deplasare la Sig ...

Handbal masculin
Handbalistii, victoriosi la Baia Mare

2015-03-30 08:55:29

Handbaliştii Universităţii au disputat sâmbătă în deplasare partida împotriva echipei Academia Minaur Baia Mare, meci câştigat de studenţi cu 28-25, contân ...

Handbal masculin
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)