Web design Cluj
Victorie muncita pana in ultima secunda

2015-02-01 11:03:27Handbalistele Universităţii au disputat ieri, în cadrul etapei a XVII-a, partida împotriva formaţiei HC Dunărea Brăila, scor final 25-24.

Înca de la începutul meciului, studentele conduceau pe tabelă şi astfel prima repriză s-a terminat în favoarea clujencelor, 15-11. În a doua repriza diferenţa a fost şi de 6 goluri, dar în ultimele minute brăilencele au reuşit să se apropie la 1-2 goluri. Ultimul minut aducea egalitatea, dar publicul a devenit al optulea jucător şi astfel în ultimele 10 secunde Laura Popa făcea diferenţa de 1 gol pe tabelă.

Pentru handbaliste bucuria de la sfârşit a fost imensă, au făcut “hora bucuriei”, iar Ana Maria Măzăreanu cu lacrimi în ochi a fost îmbrăţişată de toate colegele ei. Măză a fost cea mai bună jucătoare, a apărat 5 lovituri de la 7 metri plus alte aruncări care ne-au ajutat să câştigăm.

Principala marcatoare a fost Laura Popa 7 goluri, Cristina Laslo 5 goluri, Magda Paraschiv, Florina Chintoan, Corina Biriş câte 3 goluri, Abigail Vălean şi Andreea Tetean câte 2 goluri.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Ármán Noémi şi Cristi Cosma.

Lavinia Nap  • Victorie muncita pana in ultima secunda

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)