Web design Cluj
Victorie meritata

2015-01-19 09:25:17Handbalistele Universităţii au susţinut ieri, în Sala Polivalentă, partida din etapa a XV-a, împotriva HCM Râmnicu Vâlcea, câştigată de clujence 29-27.

Studentele au făcut un meci bun, au condus pe toată durata meciului, iar  la final bucuria a fost imensă, fiind a treia victorie în acest campionat. Elevele lui Carmen Amariei, rămân în clasament pe locul 13 cu 11 puncte.

Principala marcatoare a fost Cristina Laslo cu 11 reuşite, urmată de Florina Chintoan cu 7 goluri, Andreea Tetean 4 goluri, Magda Paraschiv şi Laura Popa câte 2 goluri, Abigail Vălean, Irina Ivan şi Roxana Cîrjan câte 1 gol.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Ármán Noémi şi Cristi Cosma.

Lavinia Nap  • Victorie meritata

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)