Web design Cluj
"U" s-a calificat in sferturile Cupei

2015-01-23 13:24:26Handbalistele Universităţii s-au calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României, după câştigarea meciului împotriva Stiinţei Bucureşti, scor final 33-21.

A fost o victorie bine meritată, “studentele” conducând pe toată durata partidei, iar antrenoarea fetelor, Carmen Amariei, a rulat tot lotul.

Marcatoarele Universităţii au fost: Florina Chintoan şi Laura Popa câte 7 goluri,  Magda Paraschiv 5 goluri, Roxana Cîrjan 4 goluri, Cristina  Laslo 3 goluri, Corina  Biriş 2 goluri,  Raluca Petruş 2 goluri, Cristina Boian 2 goluri, Andreea Tetean 1 gol .

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Ármán Noémi.

Următorul meci pentru clujence are loc duminică în deplasare, împotriva formaţiei CSM Bucuresti, cu incepere de la ora 20:30 şi va fi transmisă de DigiSport3.

Lavinia Nap  • "U" s-a calificat in sferturile Cupei

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)