Web design Cluj
Ramanem lanterna rosie

2012-11-19 10:39:03



Şapte înfrângeri din şapte meciuri, acesta este bilanţul dezastrous care l-a obţinut echipa de volei masculin a Universităţii.

Sâmbătă, aceştia au pierdut la penultima clasată fără drept de apel, confirmând situaţia catastrofală prin care trec majoritatea secţiilor sportive din cadrul Clubului Sportiv Universitatea. Elevii antrenaţi de Bogdan Tănase au cedat 3-0, pe seturi, 25-21, 25-15, 25-21 în faţa formaţiei CSM Agronomia Bucureşti.

Fără doi jucători de bază accidentaţi - Todoran şi Lotei - clujenii nu au reuşit să se ridice la nivelul adversarului şi au plecat învinşi de pe terenul unei formaţii care se luptă şi ea să se salveze de retrogradare. Pentru noi au evoluat Andrei Georgescu - Gabriel Cherbeleaţă, Adrian Pop, Liviu Moise, Marius Ciortea, Bogdan Ene - Mihai Popovici - libero. Au mai intrat pe parcursul partidei Mihai Ţiboacă, Şerban Silaşi, Răzvan Vîlcelean, Dragoş Ţîrlea - libero. 

Etapa viitoare, sâmbătă 24 noiembrie, clujenii joacă tot în deplasare cu Dinamo Bucureşti.



  • Ramanem lanterna rosie

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Volei: victorie si infrangere

2015-01-27 10:20:39

Formaţiile de volei feminin şi masculin au disputat sâmbătă în deplasare partidele împotriva CSM Lugoj şi  ASC Braşov. Voleibalistele au pierdut cu 0-3, în etap ...

Sporturi
Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)