Web design Cluj
Primul meci, pierdut la limita

2015-01-11 15:31:08Ieri, handbalistele Universităţii au disputat în deplasare primul meci din returul Ligii Naţionale de handbal  feminin, împotriva echipei HCM Roman, pierdut cu scorul de 26-24 (12-11).

Cu multe jucătoare tinere în lot şi antrenor nou pe bancă, scorul a fost strâns pe toată durata partidei, Ambiţia fetelor de a demonstra s-a făcut simţită pentru adversare până în ultimul minut al partidei.

Principalele marcatoare au fost: Florina Chintoan 7 goluri, Laura Popa 6 goluri, Cristina Laslo 5 goluri, Corina Biriş 2 goluri, Andreea Tetean 2 goluri, Raluca Petruş şi Magda Paraschiv câte 1 gol.

Următorul meci  este programat în data de 18 ianuarie de la ora 14:15 în Sala Polivalentă din Cluj împotriva celor de la HCM Râmnicu Vâlcea. Partida o sa fie  transmisă de Digi Sport.

Lavinia Nap  • Primul meci, pierdut la limita

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)