Web design Cluj
Primul meci, pierdut la limita

2014-05-06 23:01:10În primul meci din play-off, “U” Jolidon a pierdut contra celor de la Corona Brasov, scor final 28-29 (12-18 la pauză). Începutul partidei a fost foarte bun pentru elevele lui Horaţiu Paşca, dar spre sfârşitul primei reprize braşovencele s-au distanţat până la 6 goluri.

În a doua repriză scorul a fost foarte strâns, clujencele ajungând chiar să conducă. Spre sfârşitul partidei, din cauza jocului agresiv prestat de braşovence, multe accidentări şi multă tensiune, echipa noastră a început să fie condusă, nereuşind să mai preia controlul, astfel încât tabela de marcaj a arătat la sfârşitul meciului, avantaj pentru echipa din Brasov.

Cristina Laslo a declarat, pentru ucluj.ro: ”Ne-am aşteptat la un meci foarte greu. Braşovul are un lot valoros, cu jucătoare valoroase şi complexe. Ne-am luptat cu ele de la egal la egal, am avut şansa să câştigăm, dar din păcate nu am reuşit. Urmează meciul la Braşov, unde trebuie să facem posibilul şi imposibilul să câştigăm, chiar dacă poate va fi mai greu ca şi astăzi. Noi mergem foarte optimiste şi vom da totul pe teren. Le mulţumim suporterilor care au fost ca întotdeauna alături de noi”.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini surprinse de Cristi Cosma şi Silviu Cristea.

Urmează, în data de 9 mai, al doilea meci din play-off, care va avea loc în Brasov.

Lavinia Nap  • Primul meci, pierdut la limita

Stiri din aceeasi categorie

Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Victorie pentru "U" Alexandrion

2015-05-25 10:44:16

Ieri după amiază „U” Alexandion a învins cu scorul de 35-28 pe CSU Neptun Constanţa, meciul contând pentru play-out-ul campionatului de handbal feminin. La pauză clujencele au ...

Handbal feminin
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)