Web design Cluj
Pe teren infrangere, in suflete emotie

2015-02-08 23:14:45Handbalistele Universităţii au pierdut ieri, în deplasare, partida contra echipei HC Zalău, scor 32-26 (14-11).

Încă din prima repriză zălăuancele conduceau pe tabelă, dar clujencele erau la un pas mic în spate. În a doua repriză echipa de sub Meseş, foarte agresivă şi cu un “mic ajutor”, s-a distanţat şi a reuşit să se menţină până la final în avans, câştigând meciul.

“Studentele” au fost susţinute de suporterii veniţi de la Cluj  pe toată durata meciului, iar pe drumul spre casă, la un mic popas, jucătoarele şi suporterii au cântat pe o voce “Slavă ţie studenţie”. A fost un moment de neuitat şi unic, cum doar la “U” există.

Marcatoarele “U”niversităţii au fost Cristina Laslo 7 goluri, Florina Chintoan 5 goluri, Laura Popa şi Corina Biriş câte 4 goluri, Magda Paraschiv şi Andreea Tetean câte 3 goluri.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Cristi Cosma.

Lavinia Nap

 

   • Pe teren infrangere, in suflete emotie

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)