Web design Cluj
Handbalistele au ratat calificarea

2014-11-25 09:53:03Duminică a avut loc în Serbia, împotriva WHC Radnicki Kragujevac, manşa retur pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Cupelor, partidă pierdută de “studente” cu scorul 19-24.

În tur handbalistele au remizat acasă, scor 29-29, în Sala Polivalentă, dar calificarea s-a decis pe terenul echipei sârbe.

Marcatoarele “U”niversităţii au fost: Mihaela Ani-Senocico 5 goluri, Laura Popa 4 goluri, Corina Biriş 3 goluri, Florina Chintoan 3 goluri, Magda Paraschiv 2 goluri, Andreea Tetean 2 goluri.

Până în 11  ianuarie când este programat primul meci al returului împotriva HCM Roman, handbalistele sunt în pauză competiţională.

Lavinia Nap  • Handbalistele au ratat calificarea

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)