Web design Cluj
Cu pasi mici, spre cupele europene

2014-05-25 08:21:21“U” Jolidon a câştigat ieri partida de la Zalău, împotriva formaţiei din localitate, scorl final 26-25. Cu toate că în prima repriză zălăuancele au reuşit să ne conducă la diferenţă de 4 goluri, execuţia remarcabilă pe care a avut-o Ana Maria Măzăreanu ne-a salvat. Ea a reuşit să apere 4 lovituri de la 7 metri, plus faze fixe şi de contraatac.

După egalare, fetele noastre au început să conducă pe tabela de marcaj, luptând să menţină scorul pe toata durata partidei. Au reuşit, iar hora bucuriei a fost făcută a patra oara în acest sezon împotriva formaţiei din Zalău. Bucuria de final a fost cu atât mai frumoasă, cu cât alături de “studente” au fost 25 de suporteri care le-au susţinut, le-au cântat şi încântat până după finalul meciului.

Marcatoare au fost Simona Vintilă 8 goluri, Florina  Chintoan 7 goluri, Magda Paraschiv 5 goluri, Mihaela Ani-Senocico 3 goluri, Andreea Tetean 2 goluri, Raluca Mihai 1 gol.

Urmatoarea partidă are loc miercuri de la ora 18 în Sala Sporturilor, împotriva formaţiei HCM Roman.

Fetele au nevoie de susţinerea nostră, deoarece este un meci care decide daca vor merge în Europa anul acesta!

Lavinia Nap  • Cu pasi mici, spre cupele europene

Stiri din aceeasi categorie

Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Victorie pentru "U" Alexandrion

2015-05-25 10:44:16

Ieri după amiază „U” Alexandion a învins cu scorul de 35-28 pe CSU Neptun Constanţa, meciul contând pentru play-out-ul campionatului de handbal feminin. La pauză clujencele au ...

Handbal feminin
Total voturi: 379

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)