Web design Cluj
Au ratat caificarea

2015-03-28 09:38:01



Handbalistele Universităţii au disputat miercuri meciul din Cupă împotriva formaţiei HCM Baia Mare, pierdut  cu 23-35. Acest meci conta pentru calificarea în Final Four din Cupa României.

Pentru clujence urmează duminică meciul din campionat împotriva formaţiei Neptun Constanţa, care va avea loc în Sala Sporturilor “Horia Demian”, de la ora 18.

Biletele pentru aceasta partidă se vând în ziua disputării meciului la Sala Sporturilor, preţul fiind de 10 lei pentru adulţi, 5 lei pentru pensionari şi studenţi,  iar elevii au accesul gratuit.

Lavinia Nap



  • Au ratat caificarea

Stiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)