Web design Cluj
A treia victorie consecutiva

2015-03-06 23:05:10Handbalistele Universităţii au disputat azi, pe teren propriu, partida împotriva CSM Ploiesti, meci câştigat de clujence, scor final 23-22.

Începutul meciului nu a fost promiţător pentru “studente”, ploieştencele conducând pe toată durata primei reprize. După pauză însă, handbalistele Universităţii s-au mobilizat şi au reuşit să preia conducerea pe tabelă.

Principalele marcatoare au fost: Cristina Laslo 7 goluri, Magda Paraschiv 6 goluri, Andreea Tetean 5 goluri, Abigail Vălean, Laura Popa, Corina Biriş, Roxana Cîrjan şi Florina Chintoan câte 1 gol.

Lavinia NapStiri din aceeasi categorie

ucluj.ro, de azi si pe Instagram

2021-03-03 13:18:32

Începând de astăzi, utilizatorii Instagram pot fi la curent cu informaţiile despre Universitatea Cluj prin contul ucluj.ro de pe această platformă de socializare. Adaugă-ne şi vezi fotografii, filmule ...

Sporturi
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Lotul echipei "U" Alexandrion Cluj

2016-09-15 10:40:22

În secțiunea "Handbal feminin" găsiți actualizat lotul și conducerea echipei "U" Alexadrion Cluj. Informațiile pot fi accesate la adresele:   http://www.ucluj.ro/ ...

Handbal feminin
Total voturi: 200

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)