Web design Cluj
Victorii la volei

2014-10-21 15:21:05Studentele Universităţii Cluj au dat piept sâmbătă, 18 octombrie, pe teren propriu cu CSM Lugoj în cea de-a doua etapă la volei feminin, din primul esalon al tării. Meciul se anunţa a fi unul extrem de disputant, ambele formaţii fiind în căutarea primei victorii, astfel că iubitorii de volei au avut parte de o partidă "de totul sau nimic". Pe deoparte, echipa oaspete a fost obligată să facă un meci bun, mai ales din prisma faptului că nu au avut nici un punct câştigat în acest început de sezon, primele două seturi fiind adjudecate de lugojence (-22, -25), iar pe de altă parte clujencele trebuiau să îşi demonstreze valoarea şi să câştige cu orice preţ. Introducerea jucătoarei Alexandra Bara, în locul extremei Alexadra Ciontoş s-a dovedit a fi de bun augur, reuşind să schimbe soarta partidei, câştigând următoarele trei seturi (13, 15, 8), scorul final fiind 3-2 pentru studente şi primele două puncte adăugate  în clasament.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Silviu Cristea.

În schimb, studenţii pregătiţi de Romeo Lotei, care au debutat tot sâmbătă, în deplasare, contra formaţiei ProVolei Arad, au obţinut o victorie categorică, 3-0, în prima etapă a celui de-al doilea eşalon al tării.

Obiectivele echipelor de volei este accederea în play-off-ul campionatului pentru studentele pregătite de Dănuţ Ciontoş, respectiv revenirea în primul esalon al ţării pentru echipa pregatită de Romeo Lotei.

Bogdan Mureşan  • Victorii la volei
Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)