Web design Cluj
Victorie categorica in al doilea amical din Italia. "U"-Sansepolcro 12-1

2018-07-19 11:43:06FC Universitatea Cluj a dispus de echipa Sansepolcro Calcio, scor 12-1 în cea de-a doua partidă de verificare din stagiul de pregătire din Italia.

În prima parte a meciului, "Șepcile roșii" au marcat de cinci ori prin Gavra, Cordoș, Taub și Dumitrescu, Gavra reușind dubla. Scorul la pauză a fost de 5-1 pentru studenți, cei de la Sansepolcro Calcio reușind golul de onoare în minutul 36.

În partea secundă, echipa fanion a Ardealului a mai punctat de alte șapte ori. Coman, Ene, Greu și Florescu au marcat câte un gol în timp ce Gavra a înscris de alte trei ori.

Următoarea partidă de verificare pentru jucătorii alb-negri va avea loc vineri, ora 18.00, atunci când Universitatea va întâlni echipa Romagna Centro.

 

Antrenorul "Șepcilor roșii" a trimis în teren următoarea echipă: 

Dinu - Căpușă, Cordoș, Kosnic - Greu, Dumitrescu, Giurgiu, Taub - Gavra, Coman, Ene.

Au mai jucat: Albuţ, Abrudan, Ursu, Manu, Takacs, Micaş, Kofi, Florescu, Haţiegan.  • Victorie categorica in al doilea amical din Italia. "U"-Sansepolcro 12-1

Stiri din aceeasi categorie

Un ultim test trecut cu brio. "U"- Metalurgistul 3-1

2019-02-16 20:54:52

Jucătorii antrenați de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi s-au impus în ultima partidă de verificare a acestei perioade de pregătire în fața formației Metalurgistul Cugir, ...

Fotbal
Victorie categorica in primul amical din 2019. "U"- Sticla 5-0

2019-01-26 23:32:14

Universitatea Cluj a câștigat partida amicală disputată în compania echipei Sticla Arieșul Turda, scor 5-0. Primul test pe 2019 al jucătorilor antrenați de Bogdan Lobonț  ...

Fotbal
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Total voturi: 84

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)