Web design Cluj
Universitatea a reinceput antrenamentele. Daniel Pirvulescu - primul transfer pe 2019

2019-01-10 21:12:39Jucătorii alb-negri au reluat pregătirile pentru partea secundă a campionatului. În acest sens, ei au efectuat un prim antrenament pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu" sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi.

Au participat 25 de fotbaliști, patru dintre aceștia neregăsindu-se în lotul Universității în prima parte. Laszlo Sepsi și Kofi Twumasi au lipsit de la reunire, cei doi jucători fiind învoiți.

Primul antrenament a fost efectuat de:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Gorcea, Iulian Dinu;

Fundași:  Andrei Cordoș, Tiberiu Căpușă, Octavian Abrudan, Răzvan Prodan, Dan Berci, Alex Coman, Rareș Takacs;

Mijlocași: Gabriel Giurgiu, George Florescu, Răzvan Greu, Carol Taub, Denis Hordouan, Octavian Ursu, Alexandru Roșca;

Atacanți: Cristian Ene, Iuliu Hațiegan, Norbert Janos, Cristian Gavra, Marius Coman, Dorin Goga, Francesco De Filippo, Florin Burghele.


În altă ordine de idei, Daniel Nicolae Pîrvulescu a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Cluj, contract ce va intra în vigoare pe 1 iulie 2019. Tânărul mijlocaș care a evoluat în acest sezon la Pandurii Târgu Jiu este pe locul secund în clasamentul golgheterilor din acest sezon al Ligii 2 având în cont 12 goluri.

 

Violeta Merie  • Universitatea a reinceput antrenamentele. Daniel Pirvulescu - primul transfer pe 2019

Stiri din aceeasi categorie

Statistica primelor 21 de etape ale editiei 2018-2019. Minute jucate

2019-01-06 16:50:24

În primele 21 de etape ale ligii secunde, ediţia 2018-2019, cei trei antrenori principali pe care i-a avut Universitatea – Adrian Falub, Mircea Cojocaru și Bogdan Lobonț – au folosit un n ...

Fotbal
Odihneste-te in pace, Nicolae Szoboszlay!

2019-01-03 12:08:49

Nicolae Szoboszlay, “ultimul cavaler al fotbalului romantic”, a trecut la cele veșnice la vârsta de 93 de ani. Portar al Universității Cluj atât în perioada interbelică, ...

Fotbal
La m"U"lti ani!!!

2018-12-31 14:52:06

2019 bate la ușă. Redacția Ucluj.ro vă dorește ca anul în care echipa fanion a Ardealului va sărbători centanarul să vă aducă multă sănătate, fericir ...

Fotbal
Total voturi: 240

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)