Web design Cluj
Universitatea a reinceput antrenamentele. Daniel Pirvulescu - primul transfer pe 2019

2019-01-10 21:12:39Jucătorii alb-negri au reluat pregătirile pentru partea secundă a campionatului. În acest sens, ei au efectuat un prim antrenament pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu" sub comanda lui Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi.

Au participat 25 de fotbaliști, patru dintre aceștia neregăsindu-se în lotul Universității în prima parte. Laszlo Sepsi și Kofi Twumasi au lipsit de la reunire, cei doi jucători fiind învoiți.

Primul antrenament a fost efectuat de:

Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Gorcea, Iulian Dinu;

Fundași:  Andrei Cordoș, Tiberiu Căpușă, Octavian Abrudan, Răzvan Prodan, Dan Berci, Alex Coman, Rareș Takacs;

Mijlocași: Gabriel Giurgiu, George Florescu, Răzvan Greu, Carol Taub, Denis Hordouan, Octavian Ursu, Alexandru Roșca;

Atacanți: Cristian Ene, Iuliu Hațiegan, Norbert Janos, Cristian Gavra, Marius Coman, Dorin Goga, Francesco De Filippo, Florin Burghele.


În altă ordine de idei, Daniel Nicolae Pîrvulescu a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Cluj, contract ce va intra în vigoare pe 1 iulie 2019. Tânărul mijlocaș care a evoluat în acest sezon la Pandurii Târgu Jiu este pe locul secund în clasamentul golgheterilor din acest sezon al Ligii 2 având în cont 12 goluri.

 

Violeta Merie  • Universitatea a reinceput antrenamentele. Daniel Pirvulescu - primul transfer pe 2019

Stiri din aceeasi categorie

Trei puncte importante de la Bacau. Aerostar-"U" 1-2

2019-03-16 20:31:10

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Aerostar Bacău, scor 2-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și cincea etapă a ligi ...

Fotbal
Victorie in memoria lui Radu Tenter. Luceafarul-"U" 1-3

2019-03-10 17:57:49

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, scor 3-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și patra etapă a li ...

Fotbal
Trei puncte pentru locul trei. "U"-ASU Timisoara 1-0

2019-03-05 08:33:58

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și treia etap ...

Fotbal
Total voturi: 141

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)