Web design Cluj
Un ultim test trecut cu brio. "U"- Metalurgistul 3-1

2019-02-16 20:54:52Jucătorii antrenați de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi s-au impus în ultima partidă de verificare a acestei perioade de pregătire în fața formației Metalurgistul Cugir, scor 3-1. Meciul împotriva echipei din cel de-al treilea eșalon fotbalistic s-a desfășurat pe terenul din incinta Bazei Sportive “Clujana”.

Gazdele au trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 13 prin Gavra. La faza imediat următoare, oaspeții s-au desprins pe tabelă prin reușita lui Dicu. Dur-Bozoancă a intervenit excelent la ocazia lui Dican (minutul 21), îndepărtând pericolul. La doar două minute, Taub a restabilit egalitatea. "Șepcile roșii" au preluat conducerea în minutul 27, Goga înscriind cu un șut de la 20 de metri. Portarul Universității a avut o nouă intervenție salvatoare în minutul 35 la Cârstean.

La trei minute de la revenirea de la cabine, jucătorii Metalurgistului puteau restabili egalitatea prin același Dicu, dau un fundaș alb-negru a intervenit excelent, respingând mingea de pe linia porții. Universitatea a avut alte două ocazii în minutele 57 și 59 prin Hațiegan și Gavra. Scorul final al întâlnirii, 3-1, a fost stabilit în minutul 80, golul purtând semnătura lui Marius Coman.

“U”: Dur-Bozoancă – Căpușă, Abrudan, I. Ursu, A. Coman, Florescu, Sepsi, Taub, Goga, Janos, Gavra.

Au mai jucat Cordoș, Hațiegan, Kofi, Pîrvulescu și Marius Coman.

Universitatea Cluj va întâlni în cadrul etapei 22 al Ligii 2 echipa ACS Energeticianul. Partida va avea loc sâmbătă, 23 februarie, începând cu ora 13, pe arena “Jiul” din Petroșani.

 

Violeta Merie  • Un ultim test trecut cu brio. "U"- Metalurgistul 3-1

Stiri din aceeasi categorie

Trei puncte importante de la Bacau. Aerostar-"U" 1-2

2019-03-16 20:31:10

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Aerostar Bacău, scor 2-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și cincea etapă a ligi ...

Fotbal
Victorie in memoria lui Radu Tenter. Luceafarul-"U" 1-3

2019-03-10 17:57:49

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, scor 3-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și patra etapă a li ...

Fotbal
Trei puncte pentru locul trei. "U"-ASU Timisoara 1-0

2019-03-05 08:33:58

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și treia etap ...

Fotbal
Total voturi: 141

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)