Web design Cluj
"U" se pregateste pentru Liga Campionilor

2018-07-21 16:20:21Fetele de la ”U” Olimpia Cluj au efectuat un prim cantonamentul la Zlatna. 

Echipa a luat apoi parte la un mini turneu în Ungaria unde a susținut două meciuri amicale cu MTK Hungaria și Diósgyőri VTK. 

MTK s-a impus în fața jucătoarelor clujene scorul de 2-0 în schimb au câștigat partida împotriva celor de la VTK cu scorul de 5-2 printre marcatoare regăsindu-se Cassidy Benintente, Phoenetia Browne și Cristina Carp (hat-trick).

Mirel Albon a folosit următorul lot în partidele de verificare: 

Selena Babb, Szidonia Salamon, Lavinia Boandă, Cassidy Benintente, Teodora Meluță, Melinda Nagy, Mihaela Ciolacu, Andreea Voicu, Raluca Borodi, Mara Bâtea, Oana Negrea, Cristina Carp, Phoenetia Browne, Adela Iosif, Flaviana Negrea.

 

(sursa: http://www.olimpiacluj.ro/)  • "U" se pregateste pentru Liga Campionilor

Stiri din aceeasi categorie

Un ultim test trecut cu brio. "U"- Metalurgistul 3-1

2019-02-16 20:54:52

Jucătorii antrenați de Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi s-au impus în ultima partidă de verificare a acestei perioade de pregătire în fața formației Metalurgistul Cugir, ...

Fotbal
Victorie categorica in primul amical din 2019. "U"- Sticla 5-0

2019-01-26 23:32:14

Universitatea Cluj a câștigat partida amicală disputată în compania echipei Sticla Arieșul Turda, scor 5-0. Primul test pe 2019 al jucătorilor antrenați de Bogdan Lobonț  ...

Fotbal
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Total voturi: 84

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)