Web design Cluj
"U" se pregateste pentru Liga Campionilor

2018-07-21 16:20:21Fetele de la ”U” Olimpia Cluj au efectuat un prim cantonamentul la Zlatna. 

Echipa a luat apoi parte la un mini turneu în Ungaria unde a susținut două meciuri amicale cu MTK Hungaria și Diósgyőri VTK. 

MTK s-a impus în fața jucătoarelor clujene scorul de 2-0 în schimb au câștigat partida împotriva celor de la VTK cu scorul de 5-2 printre marcatoare regăsindu-se Cassidy Benintente, Phoenetia Browne și Cristina Carp (hat-trick).

Mirel Albon a folosit următorul lot în partidele de verificare: 

Selena Babb, Szidonia Salamon, Lavinia Boandă, Cassidy Benintente, Teodora Meluță, Melinda Nagy, Mihaela Ciolacu, Andreea Voicu, Raluca Borodi, Mara Bâtea, Oana Negrea, Cristina Carp, Phoenetia Browne, Adela Iosif, Flaviana Negrea.

 

(sursa: http://www.olimpiacluj.ro/)  • "U" se pregateste pentru Liga Campionilor

Stiri din aceeasi categorie

Inceput de vis in periplul lui Bogdan Lobont la Universitatea. "U"-Chindia 3-1

2018-12-07 23:42:34

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la Chindia Târgoviște, scor 3-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și una etapă ...

Fotbal
Victoria ce duce "U" la trei puncte de primul loc. Metaloglobus-"U" 0-1

2018-12-02 20:24:09

  Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Metaloglobus București, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a douăzecea etapă a li ...

Fotbal
La multi ani, Romania!!!

2018-12-01 09:23:15

La ceas aniversar, Ucluj.ro dorește să adreseze un sincer și călduros "La mulți ani!!!" românilor de pretutideni!   "La mulți ani, România!"

Fotbal
Total voturi: 233

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)