Web design Cluj
Trupa Personal va cheama la filmarile noului videoclip

2012-03-08 22:05:17Kido şi Rabie, de la "Personal" au redactat un comunicat de presă, pe care îl redăm integral mai jos:

 

Salutare sustinatorilor U CLUJ!

Avem onoarea sa va anuntam ca piesa "Personal ft. Patrick - Cand legendele prind viata"  dedicata clubului sportiv caruia ii suntem fideli, este gata. Piesa va beneficia de un videoclip profesional pe care il vom realiza in cursul lunii Martie! In alta ordine de idei vrem sa va invitatam cu mic cu mare la filmarile videoclipului imbracati in alb si negru pentru a surprinde o imagine cat mai specifica. Sa nu uitati fularele si steagurile!

Zile de filmari stabilite pana in prezent:

Vineri 9 MARTIE, sala sporturilor "Horia Demian" la meciul de Handbal feminin – Liga Nat. – Et. XIX - ”U” Jolidon – ASC Corona Brasov, orele : 17:30

Luni 12 MARTIE, stadion Dr Mircea Luca(Cluj Arena) in cadrul meciului de fotbal Universitatea Cluj - Steaua Bucuresti, orele: 19:00

Sambata 17 MARTIE la meciul de basket masculin Perla Harghitei Miercurea Ciuc - U Mobitelco.

Asa cum v`am spus o sa filmam pe parcursul lunii martie in mai multe locatii ale Clujului, ramane sa va tinem la curent si sa va oferim mai multe detalii in cursul saptamanii viitoare! Prin acest comunicat facem un apel atat galeriei UNIVERSITATII CLUJ cat si sustinatorilor de toate varstele sa participe la acest proiect la care am pus suflet si dorim sa fie realizat cat mai profesional si intr-un cadru spectaculos.

Va multumim anticipat cu respect trupa Personal!

HAIDE "U" !  • Trupa Personal va cheama la filmarile noului videoclip
Total voturi: 365

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)