Web design Cluj
Trei puncte in asteptarea barajului. Viile-"U" 0-4

2017-05-10 22:51:39Universitatea Cluj a câștigat meciul disputat în deplasare împotriva celor de la Viile Dejului, scor 0-4. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și șasea etapă a Ligii a IV-a.

Jucătorii alb-negri au reușit să marcheze de patru ori în partida care le-a consfințit poziția de lideri ai Ligii a 4-a. Toate cele patru goluri au survenit în prima repriză. Trei dintre ele au fost reușite de Dorin Goga în minutele 15, 33 și 45. Purtătorul tricoului cu numărul „18” a ajuns astfel la 24 de goluri în acest sezon. Cea de-a patra reușită a meciului a purtat semnătura lui Hațiegan (minutul 38). Principalele ocazii ale echipei fanion a Ardealului din cea de-a doua parte a partidei au fost trecute în conturile lui Salcău (minutul 65) și Takacs (minutul 70). Fluierul de final al arbitrului Dreve a consemnat cea de-a 22-a victorie a jucătorilor antrenați de Marius Popescu și Zsolt Szilágyi, scor 0-4.

Odată cu această victorie, Universitatea și-a asigurat prezența în barajul care va desemna echipa care va evolua în sezonul următor în cel de-al treilea eșalon fotbalistic. 

În secțiunea „Foto” sunt prezentate imagini de la întâlnirea de astăzi, imaginile fiind trimise de Cristian Cosma.

„Șepcile roșii” vor întâlni sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 11 la Baza Sportivă Dan Anca echipa Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii, meciul contând pentru cea de-a douăzeci și șaptea etapă a ligii a IV-a.

 

Viile Dejului - Universitatea Cluj 0–4 (0-4)

Marcatori: --- / Goga (15, 33, 45), Hațiegan (38)

Cartonașe galbene: ---

Viile Dejului: Ruță – Popan, Banias, Toma, Bota, Tarța – Mureșan, Trif, Popa, Hoza - Vasile. Antrenori: Sabin Coc 

„U” Cluj: Pop  – Potcoavă, Abrudan, Ionescu (79 Telcean), Manu – Giurgiu, Fizeșan (64 Chiorean) – Takacs, Goga, Hîmpea (55 Salcău) – Hațiegan (45+1 Pintea). Antrenori: Marius Popescu, Zsolt Szilágyi

Arbitri: D. F. Dreve (Cluj-Napoca), I. N. Szekely (Cluj-Napoca), A. Tănăsuc (Cluj-Napoca) 

Stadion: Municipal, Dej

 

Violeta Merie

 


  • Trei puncte in asteptarea barajului. Viile-"U" 0-4

Stiri din aceeasi categorie

La 90 de minute de Liga 3. "U" - Lapus 8-0

2017-06-17 22:59:05

Universitatea Cluj a câștigat lejer prima manșă a barajului pentru promovarea în cel de-al treilea eșalon fotbalistic împotriva echipei Lăpușul Târgu Lăpuș, ...

Fotbal
Baraj pentru accederea in Liga 3: Universitatea Cluj - Lapusul Targu Lapus

2017-06-10 19:12:49

În drumul spre accederea în cel de-al treilea eșalon, Universitatea va disputa în dublă manșă un baraj împotriva echipei Lăpușul Târgu Lăpuș, aceasta ...

Fotbal
Victoriosi in finala Cupei Romaniei, faza judeteana. "U" - Catina 7-0

2017-06-10 15:27:25

Universitatea Cluj a câștigat lejer finala Cupei României, faza județeană în meciul împotriva echipei Gloriei Cătina, scor 7-0. În prima parte a meciului, echipa fanion ...

Fotbal
Total voturi: 1511

Va promova Universitatea Cluj la finalul sezonul 2016-2017 in Liga 3?

Da
Nu
Nu stiu


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)