Web design Cluj
Statistica sezonului 2020-2021. Generalitati

2021-06-21 19:32:17Universitatea Cluj a fost antrenată în sezonul 2020-2021 de doi antrenori: Adrian Falub (etapele 1-3) şi Costel Enache (etapele 4-21 şi partidele disputate în play-out). 

În partidele disputate în sezonul regular, studenţii clujeni au cumulat 29 de puncte care au poziţionat echipa fanion a Ardealului pe poziţia a unsprezecea. În play-out-ul ligii secunde, jucătorii alb-negri au obţinut 10 puncte încheind campionatul pe poziţia secundă a Grupei A. 

Cele 21 de partide disputate de jucătorii alb-negri în sezonul regular au însemnat un număr de 9 victorii, 2 egaluri şi 8 înfrângeri. Pe teren propriu au fost obţinute 6 din cele 9 victorii, unul din cele două egaluri şi respectiv 3 din cele 8 înfrângeri. Universitatea a câştigat pe teren partida din cadrul celei de şaptea etape împotriva echipei Turris-Oltul Turnu-Măgurele dar punctele au fost retrase în urma retragerii acesteia. De asemenea trebuie notat faptul că echipa fanion a Ardealului a pierdut la masa verde meciul împotriva echipei Farul Constanţa datorită neprezentării constănţenilor la reprogramarea meciului din etapa a unsprezecea. Partida nu s-a putut disputa iniţial din cauza numărului ridicat de cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV2 din tabăra clujeană.

În cele 28 de partide au fost marcate 46 de goluri dintre care 33 în sezonul regular şi respectiv 13 în play-out. În schimb, au fost încasate 37 goluri dintre care 28 au fost primite în sezonul regular, iar celelalte 9 au fost încasate în play-out. Atât în cazul golurilor înscrise cât şi în cazul celor încasate, s-a consemnat un raport de 1:1 între cele înregistrate pe teren propriu şi cele înregistrate în deplasare (circa 50 %). 

 
 
Violeta Merie
 


  • Statistica sezonului 2020-2021. Generalitati

Stiri din aceeasi categorie

Prima infrangere din Superliga pe teren propriu. Universitatea-Petrolul 0-1

2022-08-05 23:33:32

Universitatea Cluj a pierdut partida împotriva echipei ACS Petrolul 52, scor 0-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Gaz Metan din Mediaş şi a contat pentru cea de-a patra etapă a sezonului regular al Superligii. ...

Fotbal
Primul punct pe teren propriu pentru "Sepci". Universitatea-Craiova 1-1

2022-07-24 20:28:38

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida împotriva echipei Universitatea Craiova, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Gaz Metan din Mediaş şi a contat pentru cea de-a doua etapă a sezonulu ...

Fotbal
Revenire superba a Universitatii pe prima scena fotbalistica. FCSB-Universitatea 1-1

2022-07-18 00:01:44

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida împotriva echipei FCSB, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe Arena Naţională şi a contat pentru prima etapă a sezonului regular al Superligii. „Şepci ...

Fotbal
Total voturi: 76

Cine consideraţi că a fost jucătorul sezonului 2021-2022?

Andrei Gorcea
Costinel Gugu
Florin Ilie
Denis Ispas
Paul Pîrvulescu
Cristian Balgiu
Florian Haită
Ely Fernandes
Romario Pires
Sergio Ribeiro
Valentin Alexandru
Alexandru Boiciuc
Albert Hofman
Dragoș Tescan


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)