Web design Cluj
Sepcile au castigat cu 9-2 in fata Sanatatii Cluj

2022-06-22 20:59:53



Universitatea Cluj a întâlnit în primul amical al verii echipa Sănătatea Cluj pe care a învins-o cu scorul de 9-2. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena.

Erik Lincar a trimis în teren în prima parte următorii jucători: 

Gorcea, Romeo, Piţian, Ispas, Briceag, Bic, Pires (cpt.), Tescan, Haită, Bălan, M. Moraru.

Două dintre reuşitele partidei au venit în primele zece minute ale jocului. După ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 4, jucătorii alb-negri au egalat patru minute mai târziu prin Matei Moraru. Pires a punctat în minutul 25 din pasa lui Haită ducând „Şepcile” în avantaj. Totuşi, oaspeţii au revenit şi au egalat în minutul 42 scorul la pauză fiind de 2-2.

După pauză au evoluat:

Păun, Baravykas, Ilie, Neacşu, Pîrvulescu, Filip, Remacle (50 Haită), Meşter, Ely, Bălan (70 David Morar), Hofman.

Şepcile roşii au mai punctat de şapte ori în repriza secundă trei dintre goluri purtând semnătura lui Albert Hofman (minutele 56, 67 şi 74). Adrian Bălan, sosit în această vară la Universitatea, a punctat şi el de două ori în minutele 60 şi 64. Următoarea reuşită a jucătorilor clujeni a venit în minutul imediat următor şi a aparţinut lui Ely Fernandes.  Ultimul gol al partidei a fost înregistrat il ultimul regulamentar fiind reuşit de Florian Haită. „Şepcile” au încheiat asyfel primul amical al verii cu scorul de 9-2.

Studenţii clujeni vor efectua în perioada 25 iunie – 5 iulie un stagiu de pregătire în Austria unde sunt programate ale patru meciuri de verificare pe 27, 29 iunie, 1 şi 3 iulie.

 

Violeta Merie

 


  • Sepcile au castigat cu 9-2 in fata Sanatatii Cluj
  • Sepcile au castigat cu 9-2 in fata Sanatatii Cluj

Stiri din aceeasi categorie

Prima victorie pentru studentii clujeni in fata Iasiului in acest sezon. Universitatea-Iasi 1-0

2024-04-24 19:05:23

Universitatea Cluj s-a impus în faţa echipei Poli Iaşi, scor 1-0. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a şasea etapă a play-out-ului Superligi ...

Fotbal
"Sepcile rosii" se intorc fara punct de la Galati. Otelul-Universitatea 1-0

2024-04-21 18:24:23

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa SC Oţelul Galaţi, scor 0-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Oţelul din Galaţi şi a contat pentru cea de-a cincea etapă a play-out-ului Superligii. Primul mitan a ...

Fotbal
"Sepcile rosii" parasesc Cupa Romaniei in faza semifinalelor. Otelul-U 2-1

2024-04-18 23:06:26

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa SC Oţelul Galaţi, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Oţelul din Galaţi şi a contat pentru semifinalele Cupei României. Studenţii clujeni au deţinut ...

Fotbal
Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)