Web design Cluj
Sase goluri si o noua victorie. "U"-Unirea Dej 6-1

2018-02-03 16:22:55În cea de-a treia partidă de verificare, Universitatea a întâlnit echipa Unirea Dej, partida fiind câștigată de jucătorii alb-negri cu scorul de 6-1.

Prima parte a întâlnirii a durat 60 de minute și a consemnat trei reușite pentru gazde respectiv o reușită pentru oaspeți. Florescu a deschis scorul în minutul 33. În minutul 47, Ene a dus scorul la 2-0 iar Goga a transformat o lovitură de pedeapsă în minutul următor. Itu a redus din diferență în minutul 55, iar Ene a realizat dubla în minutul 60 stabilind astfel scorul la pauză, 4-1.

Cei care au reușit să înscrie în partea secundă au fost tot jucătorii antrenați de Adrian Falub. Astfel, reușitele lui Hațiegan și Hordouan au stabilit scorul final al partidei, 6-1.

Următoarea partidă a "Șepcilor roșii" va avea loc miercuri, 7 februarie, atunci când Universitatea va întâlni de la ora 12 în Parcul Babeș echipa Metalurgistul Cugir.

"U" (prima repriză): Dinu - Takacs, Onicaş, Cordoş, Manu - Florescu, Micaş - Ursu, Greu, Goga - Ene.

"U" (a doua repriză): Pop - Chiş, Telcean, Dan, Potcoavă - Saroşi, Miholca - Hordouan, Văsălie, Salcău - Hațiegan.  • Sase goluri si o noua victorie. "U"-Unirea Dej 6-1

Stiri din aceeasi categorie

Universitatea pierde doua puncte in prelungiri. Ripensia-"U" 1-1

2018-10-18 21:36:24

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida disputată în deplasare din Liga 2 împotriva celor de la Ripensia Timișoara, scor 1-1. Meciul a contat pentru cea de-a treisprezecea etapă ...

Fotbal
Festival de goluri cu Dacia. "U"-Braila 6-1

2018-10-14 09:58:07

Universitatea Cluj a câștigat categoric partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila, scor 6-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăsprezecea etapă a ...

Fotbal
Prima victorie in deplasare pentru "Sepci". Farul-"U" 0-3

2018-10-10 19:24:18

Universitatea Cluj a câștigat cea de-a cincea partidă disputată în deplasare din Liga 2 împotriva celor de la Farul Constanța, scor 3-0. Meciul a contat pentru cea de-a unsprezecea e ...

Fotbal
Total voturi: 210

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)