Web design Cluj
Rugbistii spera sa obtina prima victorie

2013-04-12 14:40:10Duminică, 14 aprilie, începând cu ora 14.00, echipa de rugby a Universităşii Cluj joacă, pe stadionul Dr. Mircea Luca, cel de al patrulea meci din cadrul acestei ediţii de campionat a Superligii de Rugby. Adversara studenţilor va fi echipa CSM Bucureşti.

Înaintea acestei partide „U” Cluj ocupă ultimul loc, cu 0 puncte din 3 meciuri, în timp ce bucureştenii se situează pe poziţia a 4-a, având 4 puncte din două meciuri.

În cadrul conferinţei de presă, desfăşurată ieri, în incinta stadionului Dr. Mircea Luca, antrenorul-jucaător al universitarilor, Cristian Săuan, a declarat: „În meciul cu Steaua am arătat că avem potențial şi că putem face lucruri frumoase. CSM-ul este o echipă foarte bună care în mare parte şi-a păstrat lotul de anul trecut. Cu siguranţă nu va lipsi spectacolul. Echipa s-a pregătit foarte bine în această perioadă, nu avem problem de sănătate, toţi jucătorii sunt apţi pentru partida de duminică. Ne dorim să schimbăm atitudinea echipei în meciurile din deplasare, care trebuie să fie abordate în aceeaşi manieră ca şi cele de acasă. Nu mai putem să ne bazăm doar pe partidele de pe teren propriu, ci trebuie să aducem puncte şi din deplasare”.

Echipa probabilă pentru partida de duminică: Danuţ Gheţa, Bogdan Sălăgean, Romulus Boar (c), Andrei Diaconu, Nicolae Rus, Nicolae Barbu, Razvan Ailenei, Marius Martac, Eduard Ciaparii, Ionuţ Mazăre, Vasile Paraschiv, Alexandru Banu, Andrei Iftode, Bogdan Ciolocoiu şi Cristian Săuan. Rezerve: Iustin Ciaparii, Paul Petucher, Vlad Rotar, Alin Dragoniciu, Radu Pralea, Andrei Mazăre, Sergiu Spătaru şi Bogdan Ionescu.

Preţul biletului va fi de 10 lei, persoanele până în 18 ani, având intrarea liberă.  • Rugbistii spera sa obtina prima victorie

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)