Web design Cluj
Rugbistii au suferit o noua infrangere

2014-05-10 20:35:41Echipa de rugby a Universităţii a pierdut partida disputată ieri, pe stadionul Dr. Mircea Luca, cu scorul de 3-33, în faţa Ştiinţei Baia Mare.

Antrenorul Bogdan Cantor a trimis in teren urmatorul 15: Romulus Boar, Nicu Manolachi, Mihai Sabota, Nicolae Rus, Andrei Diaconu, Cristian Murgoci (c), Ionuţ Simoon, Claudiu Cruca, Leimoni Moala, Ionuţ Dimofte, Mihai Cozma, Andrei Nistor, Andrei Mazăre, Van Wyk Mc Grath şi Ionuţ Mazăre.

Partida arbitrată la centru de Cristian Şerban a început practic de la scorul de 5-0 în favoarea oaspeţilor, care încă din minutul 5 au reuşit să înscrie primul eseu.

Replica studenţilor a fost promptă, Ionuţ Dimofte reuşind transformarea unei lovituri de pedeapsă imediat după reluarea partidei de la centrul terenului. Din păcate acestea au fost singurele puncte reuşite până la finalul primelor 40 de minute de gazde, zimbrii reuşind în schimb să mai transforme două lovituri de pedeapsă, ducând scorul la 3-11.

A doua repriză s-a desfăşurat tot în nota de dominare a băimărenilor, care cu doar un minut înaintea fluierului final conduceau cu scorul de 33-3 (pe tabela de marcaj apărând însă 34-3, probabil crainicul stadionului le-a acordat un punct pentru prezenţa sub poalele Feleacului). Eseul de onoare a fost marcat de pilierul Bogdan Sălăgean, astfel că după cele 80 de minute jucate, „U” a părăsit terenul, în aplauzele celor câteva sute de suporteri.

Dacă în precedenta etapă Cristian Murgoci a fost declarat omul meciului, de această dată, cel mai bun jucător de pe teren a fost clujeanul Csaba Gal (de la CSM Ştiinţa Baia Mare).

Etapa viitoare, „U” va întâlni pe stadionul din Parcul Babeş, Steaua Bucureşti, dând prilejul suporterilor să-l revadă pe fostul pilier al studenţilor, Sergiu Buzea.  • Rugbistii au suferit o noua infrangere

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)