Web design Cluj
Rugbistii au castigat la scor

2014-10-21 15:25:34Echipa de rugby a Universităţii Cluj a câştigat pe teren propriu ultima partidă a Grupei Moldova contând pentru Cupa României, împotriva CSM Bucovina Suceava, scor final 82-3.

Chiar dacă la începutul meciului se părea că sucevenii vor să ţină pasul cu universitarii, pauza a venit cu un avans de 33-3 pentru “studenţi”.  În a doua repriză doar clujenii au punctat - şapte eseuri înscrise de Dimofte, Paraschiv, Rotar, A. Mazăre, Ignea, Nistor şi Liemoni Moala, toate transformate.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini de la meci, trimise de Silviu Cristea.

După ce s-au impus în Grupa Moldova, în sferturile de finală ale Cupei României vor întalni Ṣtiinţa Baia Mare, care va fi un meci dificil.

Lavinia Nap  • Rugbistii au castigat la scor

Stiri din aceeasi categorie

Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Expozitie foto virtuala pe ucluj.ro

2015-01-05 17:46:13

La început de 2015, ucluj.ro v-a pregătit o surpriză: o expoziţie virtuală în galriea "Foto", "Best of 2014". Am rugat fotoreporterii noştri să trimită ...

Sporturi
Total voturi: 141

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)