Web design Cluj
Remiza in primul amical al verii. NK Celje-U 1-1

2023-06-14 08:01:57„Şepcile roşii” au disputat pe 13 iunie prima partidă de verificare în cantonamentul din Slovenia împotriva echipei NK Celje, echipă clasată pe poziţia secundă la finalul campionatului 2022-2023. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, şi a consemnat debutul a şase jucători în tricoul alb-negru.

Toni Petrea a început întâlnirea în următoare formulă:

Iliev – Oancea, Mitrea, Piţian, Neacşu – Scocîlcă, Popadiuc – Tescan, Nistor, Hofman – Rotund.

Prima parte a fost una echilibrată, cu ocazii de ambele părţi. Slovenii au fost cei care au punctat în acest mitan, reuşita acestora aparţinând lui Bizjak şi venind  în minutul 8 din penalti.

Jocul a consemnat ocazii şi după revenirea de la cabine, Hofman fiind de câteva ori în situaţia de a restabili egalitate. Aceasta a fost înregistrată în minutul 80 atunci când Dorinel Oancea l-a învins pe portarul sloven cu un şut la colţul lung din pasa lui Dan Nistor.

În partea secundă au evoluat:  

Iliev (65 Chirilă) – Oancea, Mitrea, Piţian, Neacşu (60 Techereş) – Scocîlcă (70 Pop), Popadiuc – Tescan, Nistor, Hofman – Rotund (60 Nagy).

Bogdan Mitrea, Doru Popadiuc, Iustin Chirilă, Luca Nagy, Alin Techereş şi Nicholas Pop sunt jucătorii care au debutat pentru Universitatea în partida împotriva celor de la NK Celje.  

 

 

(sursa: fcucluj.ro)

 

 

Violeta Merie

 


  • Remiza in primul amical al verii. NK Celje-U 1-1

Stiri din aceeasi categorie

Cel de-al cincilea rezultat de egalitate pentru "Sepci". Universitatea-Craiova 1-1

2023-09-24 01:09:40

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida împotriva echipei Universitatea Craiova, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a ...

Fotbal
Victorie de moral pentru studentii clujeni la Arad. UTA-Universitatea 0-1

2023-09-15 20:48:58

Universitatea Cluj s-a impus în faţa echipei UTA Arad, scor 1-0. Meciul s-a disputat pe arena Francisc Neuman din Arad şi a contat pentru cea de-a noua etapă a sezonului regular al Superligii. Studenţii clujen ...

Fotbal
Cupa Romaniei: Universitatea va evolua in grupa B

2023-09-06 18:59:00

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Cupei României. Universitatea Cluj va evolua în Grupa B alături de AFC Botoşani, CSA Steaua Bucureşti, CSM Alexandria, FC Rapid 1923 şi CFR 1907 Cluj. &I ...

Fotbal
Total voturi: 17

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)