Web design Cluj
Reduceri pentru vizitatorii ucluj.ro

2010-12-07 17:57:11Noul site partener al ucluj.ro, www.tiparo.ro, oferă tuturor suporterilor Universităţii Cluj o reducere de 5% la toate comenzile din luna decembrie şi, în plus, gratuit, câte un autocolant de fan "U" la fiecare comandă, pe care îl poţi aplica pe maşină, laptop, frigider sau oriunde vor.

Pe www.tiparo.ro poti să realizezi calendare de perete, cărţi de joc, portrete, caricaturi şi alte produse care se pot personaliza cu pozele tale. Adaugi poze şi previzualizezi produsul final direct pe site.

Rezolvi rapid problema cadourilor de Crăciun şi reuşeşti să faci o surpriză plăcută părinţilor, iubitei/iubitului, prietenilor sau colegilor.

Pentru reducerea de 5%, precum şi pentru a primi un sticker, trebuie să completezi ucluj.ro în spatiul liber. În plus, ai posibilitatea să ridici produsele de la sediul www.tiparo.ro, pentru a nu mai plăti transportul.  • Reduceri pentru vizitatorii ucluj.ro
Total voturi: 217

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)