Web design Cluj
Recital de eseuri pe "Dr. Mircea Luca"

2013-04-16 12:04:02În meciul disputat duminică pe stadionul Dr. Mircea Luca, rugbiştii de la Universitatea Cluj au surclasat echipa CSM Bucureşti cu scorul de 49-26, la pauză 14-14.

Chiar dacă primele minute au aparţinut oaspeţilor, care în minutul 11 au reuşit o transformare, băieţii au reuşit să se mobilizeze exemplar, iar zece minute mai târziu să treacă in avantaj pe tabela de marcaj prin eseul reuşit de Răzvan Ailenei, transformat de Cristian Săuan (7-3). Bucureştenii au trecut apoi din nou la conducere, reuşind un eseu, prin demi-de-melee-ul naţionalei, Florin Surugiu şi două lovituri transformate (7-14). În ultimul atac al primei reprize, Alexandru Banu a reuşit un eseu, transformat de acelaşi Cristian Săuan, astfel că la pauză, scorul era egal, 14-14.

Vestiarul de la stdionul Dr. Mircea Luca s-a dovedit extrem de motivant pentru băieţi, doarece reîntorşi pe teren aceştia au reuşit în doar 15 minute de joc să marcheze nu mai puţin de patru eseuri prin Andrei Diaconu, Răzvan Aileniei, Daniel Martac şi Adrian Mazăre, antrenorul-jucător, Cristian Săuan izbutind fiecare transformare. Scorul de pe tabele de marcaj indica 42-14, în favoarea studenţilor.

Clujenii au redus „turaţia motoarelor”, iar CSM a reuşit să înscrie două eseuri, din care unul transformat, însă Razvan Ailenei a înscris cel de-al treilea eseu al său din acest meci, transformat, de data aceasta, de Sergiu Spătaru, îngheţând tabele la scorul de 49-26.

Cu 5 puncte câşigate, cu jucătorul etapei din cadrul studenţilor (Razvan Ailenei) şi cu un moral excelent, ruigbiştii de la „U” Cluj privesc plini de optimism meciul de duminică 21.04.2013 de pe stadionul „Florea Dumitrache”, împotriva ocupantei locului 6, Dinamo Bucureşti. Meciul va începe la  ora 11.00 şi va putea fi urmarit pe site-ul www.rugbytv.ro.

În secţiunea "Foto" am adăugat imagini realizate de Tiberiu Matei.  • Recital de eseuri pe "Dr. Mircea Luca"

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 379

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)