Web design Cluj
Programul echipelor noastre

2013-02-28 14:48:05Echipele clujene vor avea, de azi până sâmbătă, următorul program competiţional:

28 februarie, ora 13: baschetbalistete de la Universitatea întâlnesc campioana ţării CSM Târgovişte într-o partidă restantă ce contează pentru etapa a 16-a, iar vineri de la ora 14 clujencele joacă cu Sfântu Gheorghe meci ce contează pentru etapa a 25 a. Ambele meciuri au loc în Sala Sporturilor "Horea Demian".

Vineri mai au loc două meciuri de handbal: de la ora 12 "U" Jolidon dă piept cu HCM Roman la feminin, în timp ce la masculin de la ora 16 "U" Transilvania joacă cu revelaţia sezonului ASC Potaissa Turda. Directorul sportiv Cosmin Sălăjan a declarat pentru ucluj.ro: " Sperăm ca o dată cu venirea primăverii şi fetele să aducă un nou moment de fericire suporterilor, iar chiar dacă partida este la o ora  dificilă noi aşteptăm fanii la sala. Încă mai sunt speranţe mici la locul 2 dar noi sperăm să prindem un loc pe podium. Încet încep să revină şi jucatoarele accidentate".

De notat faptul ca în week-end Sala Sporturilor este ocupată cu Campionatele Naţionale de Dans Sportiv.

Sâmbătă, voleibalistele de la Universitatea joacă în Sala Vasile Geleriu din parcul "Iuliu Haţieganu" cu SCMU Craiova, de la ora 16.

În altă ordine de idei, voleibaliştii de la Universitatea au pierdut ieri, cu 0-3, pe teren propiu  îm faţa celor de la Phoenix Şimleul Silvaniei şi rămân fără victorie în acest campionat. Sâmbătă clujenii joaca în deplasare la Baia Mare.Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)