Web design Cluj
Prima infrangere pentru alb-negri. Ripensia-"U" 5-1

2018-02-16 17:33:06Universitatea Cluj a înregistrat prima înfrângere din această campanie de pregătire împotriva echipei Ripensia Timișoara, scor 1-5.

Gazdele au deschis scorul în minutul 9 prin Bădăuță. Jucătorii antrenați de Adrian Falub au restabilit egalitatea în minutul 17 atunci când Hațiegan a transformat excelent o lovitură liberă. După ce a trecut pe lângă majorarea scorului (minutul 24), Onicaș a faultat în propriu careu, Mediop transformând lovitura de pedeapsă (minutul 30). Cu toate că Salcău și Cobârzan puteau egala, scorul la pauză a fost de 2-1 pentru Ripensia.

În partea secundă, Hațiegan a ratat lovitura de pedeapsă obținută de el însuși (minutul 60). Cei care au marcat au fost tot gazdele, Mediop majorând diferența în minutul 80. Pe finalul partidei, Ripensia a mai marcat de două ori prin Mediop și Golda, stabilind astfel scorul final, 5-1 pentru gazde.

Următoarea partidă a "Șepcilor roșii" va avea loc mâine, 17 februarie, începând cu ora 14 atunci când Universitatea va întâlni echipa Politehnica Timișoara.

 

"U": Albuț - Chiș, Onicaș, Telcean, Potcoavă (75 Dan Laurențiu) - Micaș, Văsălie (75 Budin), Cobârzan (50 Marin) - Hațiegan, Salcău, Forna.  • Prima infrangere pentru alb-negri. Ripensia-"U" 5-1

Stiri din aceeasi categorie

Trei puncte importante de la Bacau. Aerostar-"U" 1-2

2019-03-16 20:31:10

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Aerostar Bacău, scor 2-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și cincea etapă a ligi ...

Fotbal
Victorie in memoria lui Radu Tenter. Luceafarul-"U" 1-3

2019-03-10 17:57:49

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, scor 3-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și patra etapă a li ...

Fotbal
Trei puncte pentru locul trei. "U"-ASU Timisoara 1-0

2019-03-05 08:33:58

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și treia etap ...

Fotbal
Total voturi: 139

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)