Web design Cluj
Personal va lansa noua piesa peste cateva ore

2012-05-02 12:50:33Rămâneţi pe recepţie! În curând, Kido şi Rabie, de la Personal, vor lansa videoclipul piesei "Când legendele prind viaţă".

Piesa a putut fi ascultată doar de puţine ori pe stadionul "Dr. Mircea Luca", dar peste câteva ore îi va fi dat drumul pe internet, munca la clip fiind pe ultima sută de metri.

"E un proiect la care muncim de mult timp, am pus mult suflet şi cred că va fi foarte reprezentativ pt simbolul "U" şi ceea ce se întâmplă aici la Cluj. Videoclipul e aproape gata... mai vreau să inserăm un fragment video cu o scandare a galeriei şi urmează să fie exportat, uploadat şi publicat! În concluzie, dragi colegi de peluză, avem onoarea să vă oferim spre vizionare în câteva ore videoclipul piesei «Personal feat. Patrick - Când legendele prind viaţă», a declarat Kido, pentru site-ul suporterilor, ucluj.ro.  • Personal va lansa noua piesa peste cateva ore
Total voturi: 365

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)