Web design Cluj
Odihneste-te in pace, Nicolae Szoboszlay!

2019-01-03 12:08:49Nicolae Szoboszlay, “ultimul cavaler al fotbalului romantic”, a trecut la cele veșnice la vârsta de 93 de ani.

Portar al Universității Cluj atât în perioada interbelică, cât și în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial, Nicolae Szoboszlay (foto dreapta) a antrenat echipa fanion a Ardealului în perioada 1961-1967. Ulterior, “portarul zburător” a devenit coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al “simbolului unor inimi românești”.

Printre jucătorii descoperiți de-a lungul timpului de Nicolae Szoboszlay se regăsesc nume precum Remus Câmpeanu, Petru Emil, Septimiu Câmpeanu, Alexa Uifăleanu, Alpar Meszaros, Ioan Ovidiu Sabău, Zoltan Iașko, Tiberiu Bălan etc.

Odihnește-te în pace, Nicolae Szoboszlay!
   • Odihneste-te in pace, Nicolae Szoboszlay!

Stiri din aceeasi categorie

Trei puncte importante de la Bacau. Aerostar-"U" 1-2

2019-03-16 20:31:10

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Aerostar Bacău, scor 2-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și cincea etapă a ligi ...

Fotbal
Victorie in memoria lui Radu Tenter. Luceafarul-"U" 1-3

2019-03-10 17:57:49

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată în deplasare împotriva celor de la Luceafărul Oradea, scor 3-1. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și patra etapă a li ...

Fotbal
Trei puncte pentru locul trei. "U"-ASU Timisoara 1-0

2019-03-05 08:33:58

Universitatea Cluj a câștigat partida disputată pe Dr. Mircea Luca împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, scor 1-0. Meciul a contat pentru cea de-a douăzeci și treia etap ...

Fotbal
Total voturi: 141

Pe ce loc credeți că se va afla Universitatea Cluj la finalul acestui sezon?

1
2
3
4-19
Nu mă interesează


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)