Web design Cluj
Odihneste-te in pace, Nicolae Szoboszlay!

2019-01-03 12:08:49Nicolae Szoboszlay, “ultimul cavaler al fotbalului romantic”, a trecut la cele veșnice la vârsta de 93 de ani.

Portar al Universității Cluj atât în perioada interbelică, cât și în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial, Nicolae Szoboszlay (foto dreapta) a antrenat echipa fanion a Ardealului în perioada 1961-1967. Ulterior, “portarul zburător” a devenit coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al “simbolului unor inimi românești”.

Printre jucătorii descoperiți de-a lungul timpului de Nicolae Szoboszlay se regăsesc nume precum Remus Câmpeanu, Petru Emil, Septimiu Câmpeanu, Alexa Uifăleanu, Alpar Meszaros, Ioan Ovidiu Sabău, Zoltan Iașko, Tiberiu Bălan etc.

Odihnește-te în pace, Nicolae Szoboszlay!
   • Odihneste-te in pace, Nicolae Szoboszlay!

Stiri din aceeasi categorie

Universitatea in anotimpul egalurilor. Sportul-"U" 1-1

2019-10-13 19:43:23

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate - pentru a treia oară consecutiv - partida din cadrul celei de-a unsprezecea etape a ligii secunde împotriva echipei Sportul Snagov, scor 1-1. Meciul s-a disputat p ...

Fotbal
Cate un punct pentru "U" si Ripensia. "U"-Ripensia 1-1

2019-10-06 15:58:07

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida din cadrul celei de-a zecea etape a ligii secunde împotriva echipei Ripensia Timişoara, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena. Oaspeţii au avut şan ...

Fotbal
Universitatea va intalni FCSB in optimile Cupei Romaniei

2019-09-30 17:18:54

 Azi a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea partidelor din optimile Cupei României. Echipa fanion a Ardealului va întâlni FCSB, meciul urmând a avea loc la Cluj în perioada 29 ...

Fotbal
Total voturi: 206

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)