Web design Cluj
O noua infrangere pentru rugbisti

2013-05-21 03:09:22În cadrul celei de-a X-a etape din cadrul SuperLigii de rugby, „U” Cluj a întâlnit pe stadionul „Dr. Mircea Luca” Farul Constanţa, scorul final fiind 22-34 în favoarea constănţenilor.

Lovitura de începere a meciului a aparţinut oaspeţilor, care, din păcate, au finalizat atacul printr-un eseu, pe care l-au şi tranformat (min. 3). Trei minute mai târziu Vasile Paraschiv a reuşit transformarea unei lovituri de pedeapsă, ducând scorul la 3-7. În minutul 13, marinarii reuşesc un nou eseu transformat, însă replica studenţilor a venit zece minute mai târziu, Romulus Boar reuşind să culce balonul în suprafaţa de pedeapsă, Paraschiv transformând, atbela de marcaj indicând  10-14. În minutul 28 Nicolae Rus vede cartonaşul galben pentru un atac imprudent, constănţenii valorificând superioritatea numerică, reuţind un nou eseu, pe care l-au şi transformat. În minutul 35, unul din jucătorii constănţeni (Van Neel) vede al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, însă până la finalul celor 40 de minute de joc, tot ei reuşesc să modifice scorul de pe tabelă, printr-o lovitură liberă transformată, în ultimul minut de joc. (10-24).

După reluarea partidei, tot Farul se află la conducerea jocului, astefel că în minutul 45 aceştia mai reuşesc un eseu transformat. Căpitanul studenţilor Romulus Boar, şi-a adus aminte de perioada „petrecută” la  malul mării şi până la finalul meciului mai înscrie două eseuri (minutul 60 transformat de Paraschiv şi minutul 73, transformarea fiind ratată). Cu trei minute înainte de fluierul de final, tot constănţenii sunt cei care îngheaţă scorul de pe tabelă, printr-o lovitură de pedeapsă, în urma căreia Farul pleacă cu 5 puncte, „U” Cluj nereuşind să işi adjudece nici punctul bonus defensiv, deşi la o fază discutabilă, Ioan Teodorescu a scapat singur spre buturile adverse, arbitrul partidei, Bogdan Miliţa, oprind jocul pentru un presupus offside.

După meci, Vasile Paraschiv a declarat pentru ucluj.ro: "Astăzi am avut în faţă o echipă experimentată ţi pot spune una dintre primele 4 echipe din România.În primul rând eu pot să spun că sunt bucuros că am putut să pun punte pe tabela de marcaj în contul echipei mele.A fost un meci pe care puteam să-l câştigatam, dar cu foarte multe sacrificii, pe care din păcate nu am fost toţi din echipă dispuşi să le facem şi asta a contat la sfârşitul meciului deoarece din pacate am pierdut.Era important pentru noi această victorie.... sunt importante şi meciurile ce o să le disputăm după aceasta vacanţă competiţională şi sperăm că o să câştigam meciurile ce urmează. Pentru mine o fost un meci important , un meci în care am jucat un post la care nu am foarte multă experienţă , dar mă bucur că am putut fi in folosul echipei şi că am ajutat echipa să înscrie cât mai multe puncte, chiar dacă am mai facut şi câteva greşeli tactice."

În secţiunea "Foto" am adăugat o galerie de imagini trimisă de Silviu Cristea.  • O noua infrangere pentru rugbisti

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)