Web design Cluj
Multe nume noi si multi tineri in primul amical din 2020. DVSC-"U" 5-1

2020-01-18 15:57:29Universitatea Cluj a întâlnit în primul amical din 2020 echipa maghiară Debreceni Vasutas Sport Club, echipa adversă impunându-se în final cu scorul de 5-1.

Adrian Falub a trimis în teren un prim „11” ce a conţinut cinci nume noi:

Dur-Bozoancă - Inácio, Mureşan, Telcean, Neciu - Dican, Barbu - Ştefănescu, Goga, Mailat - Gavra.

„Şepcile roşii” puteau deschide scorul în minutul 33 atunci când centralul întâlnirii a indicat punctul cu var după un fault asupra lui Mailat. Lovitura de pedeapsă a fost bătută de Dorin Goga, dar tabela a rămas neschimbată. Mingea a poposit în poarta adversă două minute mai târziu, Barbu învingându-l pe portarul maghiar cu un şut la colţul lung de la distanţă. Gazdele au restabilit egalitatea pe tabelă cu două minute înainte de finalul primei părţi prin Szecsi. Scorul la pauză a fost de 1-1.

Antrenorul Universităţii a introdus după pauză următorul „11”:

Gorcea - Takacs, Telcean, Mureşan, Taub - Penescu, Văsălie - Pop, Mihalcea, Pîrvulescu – Coman.

Debreceni a trecut pentru prima dată în avantaj în minutul 60 în urma unei lovituri de pedeapsă. Gazdele au mai beneficiat de un penalti în minutul 78, ducând scorul la 3-1. Universitatea a mai încasat două goluri în minutele 84 şi 88, ultimul fiind autogolul lui Coman. Scorul final al întâlnirii a fost de 5-1 pentru DVSC.

În echipa clujeană au mai evoluat în partea secundă şi Paşcalău şi Vomir.

Următorul amical al iernii pentru echipa fanion a Ardealului va avea loc miercuri,22 ianuarie ora 12, Universitatea întâlnind Sticla Arieşul Turda în Parcul Babeş.

 

Violeta Merie

 
 
 


  • Multe nume noi si multi tineri in primul amical din 2020. DVSC-"U" 5-1

Stiri din aceeasi categorie

Tamas va imbraca tricoul alb-negru in sezonul 2020-2021

2020-08-02 21:38:01

Cu toate că mai multe echipe de prima ligă au încercat să obţină serviciile lui, Gabriel Tamaş a ales să semneze astăzi cu Universitatea Cluj. Cu peste 400 de meciuri jucate în diferite campionate ş ...

Fotbal
Mutiu si Rus: primele transferuri ale Universitatii pentru sezonul urmator

2020-06-30 10:54:01

Fotbal Club Universitatea Cluj a anunţat pe site-ul oficial - fcucluj.ro - primele două trensferuri din vara anului 2020. Astfel, Vlad Muţiu va îmbrăca tricoul alb-negru în sezonul următor. Portarul &ic ...

Fotbal
Paste fericit!

2020-04-18 18:50:57

 Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă multă bucurie, sănătate, fericire şi speranţă! Paşte fericit!!!

Fotbal
Total voturi: 384

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)