Web design Cluj
Multe meciuri, unul dupa altul

2013-02-15 14:05:16Mâine, 16 februarie 2013, Sala Sporturilor "Horia Demian" va fi gazda unui nou maraton de meciuri.

De la ora 11.30 voleibaliştii vor juca împotriva echipei CSM Bucureşti, ocupanta locului 8. Partida va fi arbitrata de Dumitru G. -A1 şi Besoi V. - A2, observator Macavei S.

De la ora 14.30 echipa de volei feminin va întâlni V.C. Unic Piatra Neamt, echipă ce se stituează pe poziţia a 6-a in clasament. Arbitri vor fi: Besoi V - A1, Dumitru G - A2, observator: Macavei S.

De la ora 17.00 handbalistele înfruntă ultima clasată din Liga Naţională, HC Danubius Galaţi. Partida va fi arbitrată de Doana şi Gaciu B. Managerul sportiv, Cosmin Salajan a declarat, pentru ucluj.ro: "După rezultatul mai puţin fericit de la Ploieşti, trebuie să ne impunem în partida de mâine dacă ne mai dorim să ocupăm un loc pe podium. Sper ca fetele să practice un joc bun şi să câştigăm. Aşteptăm suporterii în numar cât mai mare la sală. Va fi primul meci în care vom pune în vânzare tricouri ale fetelor".

De la ora 19.00, "U" Transilvania joacă împotriva echipei CSM Bucureşti, ocupanta locului 6. Partida va fi arbitrată de Fanata din Arad şi Hendrea.  • Multe meciuri, unul dupa altul
Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)