Web design Cluj
Mii de suflete alb-negre in strada pentru Univeritatea

2016-03-11 09:03:16



La mitingul “Dacă n-ar fi “U”” au luat parte mii de susţinători ai echipei fanion a Ardealului. Alături de jucătorii echipei antrenate de Mihai Teja, la acest eveniment au participat şi sportivi de la diferite secţii ce îşi desfăşoară activitatea sub simbolul „U”.

Cu mic, cu mare, cei ce s-au adunat în Piaţa Unirii au plecat de aici pe Eroilor. Apoi, pe lângă hotelul Victoria, au intrat pe 21 Decembrie; au străbătut Memorandumului, ajungând la Primăria Cluj. Aici, îndrăgiţii suporteri ce poartă o potcoavă cu noroc în piept au creat o atmosferă superbă cu torţe şi fumigene pe fundalul sonor al binecunoscutelor cântări universitare. Mai departe, participanţii la acestă mişcare s-au îndreptat spre Piaţa Lucian Blaga, reîntorcându-se, pe Napoca, la punctul de plecare – Piaţa Unirii.

Suporterii Universităţii au reuşit astfel să îşi transmită mesajul conform căruia „vrem să ieşim în stradă pentru a demonstra că ne pasă de "U", ne pasă de viitorul acestui simbol!” şi că „Universitatea nu este singură, că ea poate conta dezinteresat şi necondiţionat pe dragostea, ataşamentul şi susţinerea noastră, a celor ce purtăm o potcoavă cu noroc în piept!”

În secţiunea „Foto” sunt adăugate poze de la evenimentul de azi, trimise de Ármán Noémi.

 

Violeta Merie



  • Mii de suflete alb-negre in strada pentru Univeritatea

Stiri din aceeasi categorie

"Sepcile rosii" parasesc Cupa Romaniei in faza semifinalelor. Otelul-U 2-1

2024-04-18 23:06:26

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa SC Oţelul Galaţi, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Oţelul din Galaţi şi a contat pentru semifinalele Cupei României. Studenţii clujeni au deţinut ...

Fotbal
Prima infrangere pentru studentii clujeni in play-out. Universitatea-Petrolul 1-2

2024-04-14 00:51:19

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa FC Petrolul, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a patra etapă a play-out-ului Superligii ...

Fotbal
"Sepcile" se intorc cu un punct de la Sibiu dintr-o executie de generic a lui Popa. Hermannstadt-Universitatea 1-1

2024-04-07 16:50:55

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate partida contra echipei AFC Hermannstadt, scor 1-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Municipal din Sibiu şi a contat pentru cea de-a treia etapă a play-out-ului Superligi ...

Fotbal
Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)