Web design Cluj
Invitatie la ZEIO

2010-05-19 18:00:27În acest an, pe 22 mai 2010, statele Uniunii Europene vor marca pentru prima dată Ziua Europeană Împotriva Obezităţii (ZEIO). ZEIO este o iniţiativă paneuropeană independentă, care reuneşte pacienţii şi comunitatea medicală în vederea conştientizării publicului cu privire la excesul ponderal şi recunoaşterea obezităţii ca fiind o afecţiune cronică.
Clubul Sportiv Universitatea Cluj împreună cu Ancada şi Primăria Municipiului Cluj-Napoca vă invită sâmbătă, 22 mai cu începere de la ora 14 în P-ţa Unirii (Strada cu Diesel) pentru a participa la jocurile sportive dedicate ZEIO.
Evenimentul se adresează în primul rând familiilor cu copii, dar şi tinerilor şi va debuta cu un mini-cross organizat de secţia de atletism a Clubului Sportiv Universitatea şi va continua cu activităţi sportive pe terenurile şi zonele de joacă special amenajate.
Alte atracţii:
- un sector special în care să se desfăşoare concursuri cu premii la care vor participa părinţi şi copii.
- zona de informaţii, cu flyere şi materiale informative legate de alegerile corecte pe care fiecare trebuie să le facem pentru o viaţă sănătoasă.
- testări gratuite a stării de sănătate (nivelul de antioxidanţi din corp).

  • Invitatie la ZEIO
Total voturi: 217

Considerati ca Universitatea Cluj va avea puterea sa lupte pentru promovare in sezonul 2021-2022??

Da
Nu
Probabil
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)