Web design Cluj
Infrangere pe malul marii

2013-04-06 16:47:26Azi, în meciul de rugby disputat pe stadionul Mihail Naca din Constanţa, studenţii au suferit o nouă înfrângere împotriva echipei din localitate, Farul. Scorul final a fost 36-15, la pauză 19-3 în favoarea „marinarilor”.

„U” Cluj a început meciul în urmatoarea echipă: Gheţa, Ciaparii, Boar, P. Ailenei, Curcă, Ciocea, Dragoniciu, Barbu, Pralea, Mazăre, Teodorescu (c), Spătar, Banu, Cilocoiu, Săuan. Arbitrii partidei au fost: Ionuţ Bodea (Galaţi), Bogdan Miliţa şi Cristian Şerban la margine, ambii din Bucureşti.

Din păcate, startul de meci a fost unul slab, chiar în minutul 2 al partidei constănţenii au izbutit un prim eseu, prin Apostol, urmat de o transformare reuşită, fapt care a dus ca tabela de marcaj să arate 7-0 pentru Farul. În minutul 8, Cristian Săuan reuşeşte să transforme o lovitură de pedeapsă, 7-3, însă marinarii dau o replică puternică şi reuşesc să înscrie un nou eseu. Cu aproximativ 10 minute înainte de terminarea celor 40 de minute ale primei reprize, jucătorii de la Farul Constanţa primesc nu mai puţin de două cartonaşe galbene, însă chiar cu doi oameni în plus pe teren, „U” Cluj nu reuşeşte să joace la capacitatea maximă. Mai mult, în minutul 38 mai încasăm un eseu transformat, fapt care duce scorul la pauză la 19-3.

Cea de-a două repriză se desfăşoară tot în nota de dominare a gazdelor, „U” Cluj reuşind însă două eseuri, prin Săuan (min 68) şi Răzvan Ailenei cu două minute înainte de finalul partidei. Acest ultim eseu a fost transformat de către Cristi Săuan, astfel că la finalul celor 80 de minute de joc, cu nu mai puţin de 6 eseuri primite (3 transformate) şi doar două înscrise, studenţii înregistrează cea de-a treia înfrângere consecutivă.

Etapa viitoare, duminică 14 aprilie, „U” Cluj va întâlni pe stadionul Dr. Mircea Luca, echipa CSM Bucureşti. Meciul va începe la ora 14.00.  • Infrangere pe malul marii

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 379

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)