Web design Cluj
Infrangere la scor cu CSM Bucuresti

2014-04-14 20:39:35Echipa de rugby a Universității Cluj a mai acumulat o înfrângere în noul sezon al SuperLigii CEC Bank, cea de-a treia din tot atâtea meciuri disputate până acum. Clujenii au fost învinși, în deplasare, cu scorul de 29-12, de către CSM Olimpia București.

Deși în minutul 54 diferența de scor nu era deloc mare, iar elevii lui Bogdan Cantor aveau șansa de a obține primul rezultat pozitiv, în ultima parte a meciului aceștia au cedat, iar adversarii au profitat de acest lucru pentru a se desprinde pe tabelă.

Punctele ardelenilor au fost înscrise de Ailenei și Mazăre, în urma a două eseuri, și de Dimofte, printr-o transformare.

În etapa a patra, "U" Cluj stă din cauza numărului impar de echipe participante în acest sezon al competiției. Astfel, pentru clujeni urmează, tocmai pe 26 aprilie, partida cu Dinamo, contând pentru cea de-a cincea etapă a SuperLigii CEC Bank.

Bianca Dumitru  • Infrangere la scor cu CSM Bucuresti

Stiri din aceeasi categorie

Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Expozitie foto virtuala pe ucluj.ro

2015-01-05 17:46:13

La început de 2015, ucluj.ro v-a pregătit o surpriză: o expoziţie virtuală în galriea "Foto", "Best of 2014". Am rugat fotoreporterii noştri să trimită ...

Sporturi
La multi ani, "U"

2014-11-23 00:14:13

95 de ani. Numărătoarea continuă.

Sporturi
Total voturi: 240

In ce faza a Cupei Romaniei va ajunge in sezonul 2018-2019 Universitatea Cluj?

Șaisprezecimi
Optimi
Sferturi
Semifinale
Finală


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)