Web design Cluj
Infrangere in Ghencea

2013-05-12 00:07:13„U” Cluj a pierdut partida de rugby disputată azi, în Ghencea, contra echipei Steaua Bucureşti cu scorul de 63-10, la pauză 35-10.

„U” a început partida cu urmatorul 15: Danuţ Gheţa, Iustin Ciaparii, Romulus Boar (c), Paul Ailenei, Claudiu Curcă, Alin Dragoniciu, Petrică Vlasin, Marius Martac, Eduard Ciaparii, Ionuţ Mazăre, Lucian Tandea, Andrei Iftode, Nicolae Barbu, Dorian Ciocea şi Vaslie Paraschiv.

Studenţii au fost conduşi încă din minutul trei, când Robert Dascălu a reuşit să culce balonul în buturile clujenilor, căpitanul steliştilor, Vlaicu, reuşind şi transformarea. Au urmat nu mai puţin de alte 4 eseuri, toate transformate de acelaşi Vlaicu, până în minutul 28, când Nicolae Barbu a izbutit un eseu, care din păcate s-a dovedit a fi doar cel de onoare. Transformarea a fost reuşită de Ionuţ Mazăre, reducând din diferenţă (35-7). Acelaşi Mazăre a mai transformat cu 2 minute înainte de pauză o lovitură de pedeapsă, iar după cele 40 de minute de joc, tabela indicând scorul de 35-10.

Repriza a doua a început tot în nota de dominare a gazdelor, care în doar 12 minute de joc au mai înscris încă două eseuri, acelaşi Vlaicu reuşind şi transformările. În minutul 17 al celei de-a doua reprize, fundaşul nostru Vasile Paraschiv a avut o „discuţie mai bărbătească” cu omologul său, Adrian Vlaicu, în urma căreia, ambii jucători au văzut cartonaşul galben. Trei minute mai târziu Daniel Ianuş a primit şi el cartonaş galben, însă nici de această dată, clujenii nu au ştiut profita de superioritatea numerică, primind încă două eseuri, ambele transformate. În ultimele 20 de minute, steliştii au ridicat piciorul de pe acceleraţie, jocul având loc preponderent în jumătatea lor, însă au reuşit cu succes să tină piept atacurilor studenţilor, menţinând scorul la 63-10.

După meci, căpitanul Romulus Boar a declarat: „Mai avem multe de învăţat. Steaua este o echipă de la care poţi să înveţi unele lucruri. Noi mai avem de muncă la omogenizarea echipei. Luaţi ca şi indivizi, jucătorii Universităţii sunt jucători foarte buni, din păcate lipseşte omogenitatea la echipă. Iar acest lucru se vede în anumite părţi ale jocului, când jucăm foarte bine 20 de minute, iar în 20 de minute luăm nişte eseuri ca-n curtea şcolii!”.

Sâmbăta viitoare,  în 18 mai,  „U” Cluj va întâlni pe stadionul „Dr. Mircea Luca” Farul Constanţa. Antrenorul Cristian Săuan a catalogat acest meci ca fiind unul „extrem de important”,  iar jucătorii îşi exprimă optimismul în privinţa câştigării cel puţin a trei puncte, bazându-se pe suportul publicului prezent la meciurile anterioare(cele 5 puncte câştigate pe teren propriu împotriva echipei CSM Bucureşti şi chiar a primului meci disputat pe Dr. Mircea Luca).  • Infrangere in Ghencea

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)