Web design Cluj
Infrangere in fata contracandidatei la retrogradare

2013-04-22 14:53:40Rugbiştii de la „U” Cluj nu au reuşit să confirme perioada bună prin care păreau să treacă, fiind învinşi în partida diputată in Capitală de contracandidaţii la retrogradere, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 24-34, chiar dacă la pauză conduceau cu 21-17.

Chiar din startul partidei, studenţii au fost conduşi pe tabela de marcaj, primind (din nou) eseu în minutul 4. În minutul 15, „U” Cluj a egalat prin eseul lui Răzvan Ailenei şi transformarea lui Ionuţ Mazăre, însă repica dinamoviştilor nu a întârziat să apară, în doar două minute aceştia trecând din nou la conducere printr-un nou eseu.

În minutul 18, partida a fost întreruptă pentru aproximativ 15 minute, din cauza accidentării talonerului nostru, Bogdan Sălăgean, care a fost transportat de urgenţa la spitalul din apropiere pentru analize mai amănunţite.

La două minute după reluarea pertidei, clujenii reuşesc să preia conducerea, înscriind un nou eseu prin acelaşi Ailenei, transformat de Mazăre(14-12). Din păcate diferenţa nu s-a menţinut pentru mult timp, Dinamo reuşind un nou eseu (14-17). Ailenei mai reuşeşte să culce încă o dată balonul în buturile adverse, iar Mazăre se transforme lovitura, astfel că după ultimul fluier al celei de-a prima reprize tabela arăta 17-21 în favoarea Universităţii Cluj-Napoca.

Repriza secundă începe cu o superioritate numerică în favoarea clujenilor, însă aceştia nu au ştiut profita de ea, ba mai mult, au primit un eseu, astfel că ne vedem diu nou conduşi, 22-21. Trecem din nou in faţa dinamoviştilor, după ce Ionuţ Mazăre reuşeşte să transforme o lovitură de pedeapsă.

Cu zece minute înaintea finalului de partidă, Dragoniciu primeşte cartonaş galben, iar dinamoviştii profită de acest avantaj, înscriind un eseu şi primind un eseu de panalizare, pe care l-au transformat. Diferenţa de 34-24 pare totuşi prea mare faţă de ceea ce s-a întâmplat pe teren.

Etapa viitoare „U” Cluj stă, însă sâmbătă, 27 aprilie 2013, cu începere de la ora 14, studenţii primesc vizita campioanei RCM Timişoara, pe stadionul Dr. Mircea Luca. Preţul biletului va fi de 10 lei, tinerii sub 18 ani având accesul gratuit.  • Infrangere in fata contracandidatei la retrogradare

Stiri din aceeasi categorie

"U" Prodvinalco invinge Dinamo in deplasare si termina pe 5

2019-05-26 23:31:20

Echipa de rugby masculin, "U" Prodvinalco, a câștigat partida disputată la București împotriva echipei CS Dinamo București, scor 22-17. În urma acestei victorii, "U&q ...

Rugby
Premii de centenar de la ucluj.ro

2019-01-21 13:50:20

ucluj.ro pune la bătaie 100 de premii, care mai de care, pentru suporterii Universității Cluj, în anul centenarului. Pentru a obține și tu cărți, insigne, DVD-uri și alte ob ...

Sporturi
Familia Universitatii, unita in scop caritabil

2015-01-25 10:14:47

Vineri, în cadrul evenimentului caritabil “Solidaritate prin sport”, organizat de suporterii Universităţii alături de Fundaţia “Primăvara Clujană”, s-au adunat ...

Sporturi
Total voturi: 381

Credeti ca Universitatea Cluj va promova in prima liga la finalul sezonului 2019-2020?

Da
Nu
Nu stiu
Nu ma intereseaza


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)