Web design Cluj
Inca un scor de neprezentare. Dinamo - "U" 3-0

2015-02-28 23:36:09



Universitatea Cluj a pierdut meciul din cadrul celei de a 18-a etape a Ligii 1 cu scorul de 3-0. Partida s-a desfăşurat pe terenul celor de la Dinamo Bucureşti.

În debutul partidei, Castillion a recuperat o minge greşită de Nedelcearu, dar şutul acestuia a fost respins de Naumovski. Zece minute mai târziu, Bilinski a primit o minge de la Niculae, dar Veselovsky a scos in extremis acordând corner.

Bucureştenii au continuat să atace poarta clujeană, Niculae, Bilinski şi Lazăr putând să deschidă scorul în minutele 17, 21 şi respectiv 23. În minutul 27 gazdele au reuşit să marcheze prin acelaşi Bilinski, acesta fructificând pasa venită de la Elhamed care în prealabil l-a depăşit uşor pe Bambara. Pe finalul primei reprize, Škvorc a fost la un pas de un autogol, mingea reluată de fundaşul central al Universităţii trecând pe lângă poarta „Şepcilor roşii”.

Începutul reprizei secunde a fost echilibrat, Costin trimiţând un şut peste poarta adversă în minutul 50. De partea cealaltă, şutul lui Bilinski din minutul 64 a fost reţinut de portarul slovac al Universităţii. Lazăr a dus scorul la 2-0 după ce a scăpat singur cu Veselovsky (minutul 68). Universitatea a jucat în zece oameni din minutul 75 când Bambara a primit cel de-al doilea cartonaş galben şi, implicit, pe cel roşu. Şutul lui Neag din interiorul careului de 16 metri (minutul 84) şi centrarea lui Ceppelini (minutul 90) au fost reţinute de Naumovski. Dacă Lazăr a ratat ocazia de a realiza dubla în primul minut al prelungirilor, Bilinski a marcat pentru a doua oară în această partidă în minutul 90+3 din pasa lui Niculae, stabilind scorul final al întâlnirii: 3-0.

În săptamâna premergătoare acestui meci, Vasilică Cristocea şi Andrei Lungu au fost trimişi la echipa a doua a Universităţii pentru „abateri disciplinare şi comportamentale”. Ogăraru nu i-a putut folosi nici pe Gravenberch – suspendat după cartonaşul roşu încasat în etapa precedentă – şi Mengolo – suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Studenţii vor întâlni miercuri, 4 martie începând cu ora 21:30, în deplasare concitadina, meciul contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României.

FC Dinamo Bucureşti - FC Universitatea Cluj        3–0 (1-0)
Marcatori:
Bilinski (27’, 90+3’); Lazăr (68’)
Cartonaşe galbene: Bilinski (49’) / Škvorc (30’); Bambara (59’, 75’)
Cartonaş roşu: Bambara (75’)
Dinamo Bucureşti: Naumovski – Fai; Nedelcearu (46’ Machado); Bunoza; Filip – Rotariu (61’ Alexe); Grigore (78’ Cristescu); Elhamid; Lazăr – Bilinski; Niculae. Antrenor: Mihai Teja
„U” Cluj: Veselovsky - Ciupe; Škvorc; Neag; Bambara – Costin (78’ Martins); Ceppelini; van der Broek – Zijler (62’ Morar); Castillion; Kovacs (35’ Calcan). Antrenor: George Ogăraru
Arbitri: M. Bîrsan (Bucureşti); V. Marinescu (Bucureşti); V. Avram (Bucureşti); D. Istrate (Bucureşti); C. Busi (Râmnicu Vâlcea)
Stadion: Dinamo

Violeta Merie



  • Inca un scor de neprezentare. Dinamo - "U" 3-0

Stiri din aceeasi categorie

Prima victorie pentru studentii clujeni in fata Iasiului in acest sezon. Universitatea-Iasi 1-0

2024-04-24 19:05:23

Universitatea Cluj s-a impus în faţa echipei Poli Iaşi, scor 1-0. Meciul s-a disputat pe stadionul Dr. Mircea Luca (Cluj Arena) din Cluj-Napoca şi a contat pentru cea de-a şasea etapă a play-out-ului Superligi ...

Fotbal
"Sepcile rosii" se intorc fara punct de la Galati. Otelul-Universitatea 1-0

2024-04-21 18:24:23

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa SC Oţelul Galaţi, scor 0-1. Meciul s-a disputat pe stadionul Oţelul din Galaţi şi a contat pentru cea de-a cincea etapă a play-out-ului Superligii. Primul mitan a ...

Fotbal
"Sepcile rosii" parasesc Cupa Romaniei in faza semifinalelor. Otelul-U 2-1

2024-04-18 23:06:26

Universitatea Cluj a fost învinsă de echipa SC Oţelul Galaţi, scor 1-2. Meciul s-a disputat pe stadionul Oţelul din Galaţi şi a contat pentru semifinalele Cupei României. Studenţii clujeni au deţinut ...

Fotbal
Total voturi: 44

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)