Web design Cluj
Fetele - da, baietii - nu

2014-02-09 19:41:23Sambata, in Sala Sporturilor Horia Demian, in cadrul etapei a IX-a a Diviziei A2 Vest la volei feminin, fetele antrenate de Danut Ciontos au castigat cu 3-0 meciul disputat in compania echipei CS ADEP Satu-Mare, ocupanta locului 2 in aceeasi serie.

In urma acestui rezultat, "U" Cluj continua sa ocupe prima pozitie, iar in etapa a X-a, ultima inaintea inceperii play-off-ului, va intalni CNE CSS 2 Baia-Mare in deplasare. Partida va avea loc sambata, 15 februarie.

In schimb, echipa de volei masculin a pierdut cu 0-3 (-14, -20, -23) meciul disputat in deplasare in compania celor de la SCM “U” Craiova, in cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A1. Baietii antrenati de Romeo Lotei raman si dupa aceasta etapa fara punct acumulat in clasament.

Etapa urmatoare, programata miercuri 12 februarie, “U” va intalni, in Sala Sporturilor Horia Demian, vecina de clasament, echipa aflata pe locul 10, CSM Agronomia Bucuresti.

(Bogdan Bărăian)  • Fetele - da, baietii - nu
Total voturi: 31

Care este poziţia pe care se va afla Universitatea Cluj la finalul sezonului regular al Superligii în ediţia 2023-2024?

Între primele șase echipe (play-off)
Între locurile 7-9
Între locurile 10-13
Între locurile 14-16


Inregistrare ca suporter
Pentru a-ti confirma contul va fi necesar sa ne oferi un link spre profilul tau de Facebook sau Numele unui veteran din galerie care sa confirme ca te cunoaste!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Probleme vizualizare site

În cazul în care site-ul nu îl vedeţi aşa cum trebuie, vă rugăm downloadaţi de AICI fontul Calibri şi fişierele din arhivă copiaţi-le în folderul "Fonts" din Windows-ul dumneavoastră (C:\WINDOWS\Fonts)